کواکبيان در مراسم افتتاح دفتر حزب مردم‌سالاري در رفسنجان:

بايد براي تخريب محيط زيست سياسي هم جرم‌انگاري شود

چرا احزاب حساسيت‌ کمي نسبت به فساد مالي دارند؟

5 آذر 1394 ساعت 0:32

مصطفي کواکبيان در جمع اصلاح‌طلبان رفسنجان در منزل حجت‌الاسلام علي‌ هاشميان فرزند امام جمعه فقيد اين شهرستان به مناسبت افتتاح دفتر حزب مردم‌سالاري شهرستان رفسنجان گفت: وقتي جمهوريت هست يعني انتخابات و وقتي انتخابات هست رقابت وجود دارد و براي رقابت نيز حزب بايد تشکيل شود وچه بخواهيم چه نخواهيم نمي‌توان انتخابات را بدون حزب برگزار کرد.


دفتر حزب مردم‌سالاري با حضوردبيرکل حزب مردم‌سالاري افتتاح شد.

مصطفي کواکبيان در جمع اصلاح‌طلبان رفسنجان در منزل حجت‌الاسلام علي‌ هاشميان فرزند امام جمعه فقيد اين شهرستان به مناسبت افتتاح دفتر حزب مردم‌سالاري شهرستان رفسنجان گفت: وقتي جمهوريت هست يعني انتخابات و وقتي انتخابات هست رقابت وجود دارد و براي رقابت نيز حزب بايد تشکيل شود وچه بخواهيم چه نخواهيم نمي‌توان انتخابات را بدون حزب برگزار کرد.

وي در ادامه افزود: الفباي هر انتخاباتي وجود حزب است و کشور بايد بسوي حزبي شدن برود و اين يعني انتخابات حزبي برگزار شود.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري با اشاره به برنامه‌هاي خود در سفر به استان کرمان، گفت: در اين سفر دفاتر حزب مردم‌سالاري در رفسنجان، زرند و جيرفت افتتاح و جلسه شوراي مرکزي دانشگاه علامه جعفري نيز برگزار خواهد شد.کواکبيان با گراميداشت ياد شهدا و آيت‌الله‌ هاشميان امام جمعه فقيد رفسنجان اظهار کرد: سال 67 رابط نخست وزير وقت با ائمه جمعه بودم و به رفسنجان آمدم.

کواکبيان گفت: نماينده در شهر چراغ راهنماي چپ را مي‌زند اما وارد مجلس که مي‌شود 180 درجه به راست مي‌پيچد اما اگر حزب باشد بايد جوابگو باشد و حرکات زيگزاگي انجام ندهد.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري، انتخابات کشور عراق را مثال زد و بيان کرد: از سر کنجکاوي ديدم هر يک از رأي‌دهنده‌ها يک شماره مي‌نويسند و در صندوق مي‌اندازند، اين شماره فهرست بود و هر فهرست که رأي بيشتري بياورد، انتخاب مي‌شود، کافي است که فقط حزب را بشناسيد. کواکبيان ادامه داد: قانون مي‌گويد احزاب با مجوز مي‌توانند اجتماع داشته باشند براي اجتماعات روباز مجوز نمي‌دهيد.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري، اظهار کرد: بي‌انضباطي‌هاي مهم در دولت احمدي‌نژاد صورت گرفت که در بخشي از آن مردم خود مقصراند و بخشي هم براي اين است که حزب نداريم تا شاخک‌ها را حساس کند، دولت‌ها زياد توجه نمي‌کنند و احزاب کارشان به سختي پيش مي‌رود.

وي گفت: مقام رهبري در سياست‌هاي کلان فرموده‌اند اگر کسي محيط زيست را تخريب کند بايد مجرم تلقي شود، حال اگر کسي محيط زيست سياسي را تخريب کند چه بايد کرد؟ و بايد براي تخريب محيط زيست سياسي جرم سياسي قائل شويم. وي اظهار کرد: سياست‌هاي نظارت جمعي ما کاهش پيدا کرده زيرا در امر به معروف و نهي از منکر فقط به موضوع حجاب مي‌پردازيم در حالي که امر به معروف و نهي از منکر يعني ضعيف‌ترين فرد يقه قوي‌ترين فرد را در اجتماع به دليل ناهنجاري و رعايت نکردن قانون بگيرد.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري گفت: برخي هموطنان روي برنامه فيتيله‌اي‌ها حساسيت نشان دادند و اگر يک صدم در مورد اختلاس‌ها حساسيت داشتيم بابک زنجاني‌ها پيدا نمي‌شدند، شهرام جزايري و بابک زنجاني که ده‌ها هزار دلار پول کشور را به جيب زدند. وي بيان کرد: شوخي نيست 11 هزار ميليارد تومان بابک زنجاني پول نفت ايران را به يغما برده و تهديد کرده پول نمي‌آورم، براي خودش زبان درآورده است که بخشي از اين موضوع مربوط به اين است که حزب نداريم بخشي از آن مربوط به مردم است و دولت‌ها توجهي نمي‌کنند. و اين يک سوال اساسي است که چرا احزاب حساسيت‌هايي نسبت به فساد مالي را منعکس نمي‌کنند؟

به گزارش ايرنا کواکبيان افزود: در دو سال گذشته با تلاش‌هايي که انجام داديم خانه احزاب راه افتاد، سال 79 نيز براي تشکيل هيأت موسس تلاش کرديم و يک بار هم امسال بوده و سيستمي‌در اساسنامه متشکل از هفت اصولگرا، هفت اصلاح‌طلب و هفت حزب راه انداختيم، اصلاح‌طلبان موافق بودند ولي اصولگرايان گفتند که براي رياست هر گروه هفت نفره بايد قرعه کشي شود. وي تصريح کرد: براي توسعه اقتصادي و رونق کشور همه احزاب بايستي اعتدال را داشته باشند.



دبيرکل حزب مردم‌سالاري ادامه داد: اصلاح‌طلب يعني نظام را قبول داريم و مي‌خواهيم اشکالات را رفع کنيم، لذا مي‌توان مشکلات را براي مردم توضيح داد و حق مطالبه گري را در آنها تقويت کرد و اگر اصلاح‌طلبان اکثريت آرا را به دست بياورند مي‌توانند کاري را بدرستي پيش ببرند.

اين فعال اصلاح‌طلب استفاده ابزاري را از جوانان، دانشجويان و ... براي انتخابات نادرست خواند و خاطر نشان کرد: بايد همت کنيم اصلاح‌طلبان اکثريت آرا را به دست بگيرند و حالتي باشد که تندروي نباشد، اميدواريم ما به عنوان حزب مردم‌سالاري مطالبه‌گر فرياد مظلوميت مظلومان در جنبه سياسي و قضايي باشيم.
وي گفت: شنبه هفته جاري در دانشگاه جندي‌شاپور دزفول با جمعيت زيادي از دانشجويان برنامه داشتيم و پس از آن قرار بود به انديمشک براي افتتاح دفتر حزب برويم که مکان سخنراني در انديمشک عوض شده بود و بعد معلوم شد مسوولي در اين شهر عليه ما نظري داده زيرا چندي پيش در دانشگاه صنعتي قم صحبت‌هاي ما را در سايتي به اندازه 180 درجه خلاف آنچه گفته بوديم منتشر کرده بودند و همين باعث شد مردم اين شهر تحريک شوند.

کواکبيان افزود: در دانشگاه قم گفته بودم رهبري ما به لحاظ ساده زيستي و به لحاظ انضباط مالي و کنترل بر فرزندان و بيت خود دقت دارند و نيز گفته بودم که بر مجموعه رهبري بايد نظارت هم بشود که اين سايت بر عکس تيتر زده بودند‌، متاسفانه داستان‌هاي اين چنيني زياد داريم.

وي تصريح کرد: از آنجا که رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام از بنيانگذاران حزب جمهوري اسلامي‌بودند و بالاترين تفکر را دارد شما بايد در رفسنجان حزب منسجم و خوبي داشته باشيد.اين فعال اصلاح‌طلب گفت: امام خميني (ره) در مورد آيت‌الله ‌هاشمي‌رفسنجاني جمله‌اي را فرمودند و گفتند تا زماني که شما آقايان ‌هاشمي‌رفسنجاني و رهبري با هم باشيد هيچ گزندي به انقلاب نخواهد رسيد اما واقعا ببينيد چه بي‌حرمتي‌ها و ناسزاهايي که عليه آقاي‌ هاشمي‌رفسنجاني گفته مي‌شود.

به گزارش ايسنا دبيرکل حزب مردم‌سالاري با بيان اين که شش جلد کتاب در مورد ولايت فقيه نوشته است، عنوان کرد: در مورد شهيد بهشتي يادمان نرفته که چه ناسزاها و تهمت‌هايي به او زدند و حرف و حديث‌هايي براي او ساختند، از زندگي اشرافي و غذاهاي آن‌چناني که از کجا برايش سرو مي‌شود که امام راحل(ره) در اين رابطه فرمودند « مظلوميت بهشتي سخت‌تر از شهادت او بود».

کواکبيان ادامه داد: سال 58 آيت‌الله‌ هاشمي‌رفسنجاني کانديداي اولين دوره مجلس بود و من مسئول دفتر حزب جمهوري اسلامي ‌در سمنان بودم ما تابع بهشتي بوديم اما مي‌گفتند اموالشان از کجا آمده است. وي در ادامه با تاکيد به اينکه حزب مردم‌سالاري ‌‌حزب خداباوري و مردم‌سالاري است اظهار کرد: محور ميهن‌دوستي و مردم‌داري در اساسنامه اين حزب وجود دارد و هيچ وقت تبعيض بين مشروعيت الهي و مشروعيت مردمي‌ قائل نيستيم.

کواکبيان در ادامه گفت: جمهوريت و اسلاميت نظام را با هم مي‌دانيم و هر‌کدام از هم جدا شوند از هدف اصلي دور مي‌شويم.وي گفت: اگر جمهوري اسلامي‌ با پايه‌هاي مشروعيت مردمي‌ و مشروعيت الهي حرکت کند به آنچه که مردم انتظار دارند مي‌رسند.دبيرکل حزب مردم‌سالاري افزود: هدف از ايجاد حزب مردم‌سالاري دفاع از ارزش‌هاي انقلاب بود و نه قدرت، بلکه معتقديم راه حق هيچگاه فراموش نخواهد شد. وي گفت: مشي ما اعتدال است و سال 88 با شريعتمداري در مناظره چهار بار گفتم تنها راه برون‌رفت کشور از مشکلات، اعتدال است.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري با اشاره به اينکه جمهوري اسلامي‌بر دو پايه جمهوريت و اسلاميت همراه با هم حرکت مي‌کند، عنوان داشت: اما عده‌اي پشت سر اسلام سنگر مي‌گيرند که به جمهوريت ضربه بزنند، عده‌اي هم برعکس که به نظر ما هر دو اشتباه مي‌کنند، بايد طبق حرفي که امام (ره) زدند، يعني جمهوري اسلامي‌ نه يک کلمه کمتر و نه يک کلمه بيشتر حرکت کنند لذا حزب مردم‌سالاري با اين اعتقادات پايه‌ريزي شده است.

کواکبيان خاطرنشان کرد: جمهوريت و اسلاميت نظام را با هم مي‌دانيم و هر کدام از هم جدا شوند از هدف اصلي دور مي‌شويم.. وي همچنين با تسليت ايام اربعين گفت: اميدواريم رهروان خوبي براي سالار شهيدان باشيم، اين روزها مردم عشق زايد‌الوصفي نسبت به اين امام همام از خود نشان مي‌دهند.

دبيرکل حزب مردم‌سالاري افزود: تخمين زده‌اند امسال نزديک 20 ميليون نفر از نجف تا کربلا را با پاي پياده طي خواهند کرد و عشق خود را به ساحت مقدس امام حسين (ع) نشان خواهند داد که از ايران 2 ميليون نفر در اين برنامه شرکت دارند.

وي با بيان اينکه خون امام حسين (ع) در دل و جان مردم جوشش دارد و حماسه حسيني هرگز سرد شدني نيست، تصريح کرد: عشق و ارادت مردم به حضرت اباعبدالله الحسين(ع) تمام نمي‌شود. حرف بي‌ربطي است که برخي سايت‌ها نوشته‌اند خرج کردن براي امام حسين (ع) و عزاداري‌ها بي فايده است و بايد پول اين عزاداري در راه ازدواج جوانان خرج شود اين بحث‌ها جداست.

وي خاطرنشان کرد: گاهي مظلوميت‌ها در آن لحظه‌ها ممکن است تاثيرات مقطعي بگذارد ولي در درازمدت پنهان نمي‌ماند.
کواکبيان بيان کرد: اگر راست مي‌گوييد يک ذره از اختلاس‌ها را براي ازدواج بگذاريد چرا از امام حسين (ع) براي اين کار کنار بگذاريم؟ مردم عاشق امام حسين (ع) هستند. وي خاطرنشان کرد: در کشور ما حتي ارامنه هم نذر مي‌کنند، برخي در تضعيف امامت گام برمي‌دارند لذا اصل عزاداري را کسي نمي‌تواند زير سوال ببرد. اين افراد که اين حرف‌ها را مي‌زنند، مي‌خواهند روشنفکري خود را برسانند.

کواکبيان با بيان اينکه شهداي کربلا همچنان درخشش دارند و حق در تاريخ ماندگار شده و باطل از بين رفته است، بيان کرد: کاري که حضرت زينب‌(س) بعد از حادثه کربلا انجام داد کمتر از شهدا نبود.

کواکبيان شعبه حزب مردم‌سالاري استان کرمان را از جمله فعال‌ترين شعبه‌ها در کشور دانست و گفت: دفتر حزب مردم‌سالاري رفسنجان هفتمين دفتر فرعي در استان کرمان است و در مقايسه با ساير استان‌ها رقم خوبي است. وي ادامه داد: در بهمن ماه چهاردهمين کنگره خود را برگزار مي‌کنيم و اکنون در 31 استان کشور شوراي اجرايي و دفتر حزب را فعال داريم و براي بيش از 220 شهر در ايران حکم براي دبيران احزاب صادر کرده‌ايم.

******************************************


کواکبيان در دانشگاه وليعصر(عج) رفسنجان:

اينکه با برجام همه چيز گلستان مي‌شود، اشتباه است


همچنین کواکبيان در دانشگاه وليعصر رفسنجان گفت: اگر فکر کنند يکي دو شب پس از اجراي برجام همه چيز قرار است، گلستان شود، اين اشتباه است، اين يک پروسه است که ما را مي‌تواند به وضعيت اقتصادي مطلوب‌‌تري برساند.

به گزارش خبرگزاري فارس از رفسنجان، مصطفي کواکبيان سه‌شنبه شب در جمع دانشجويان دانشگاه وليعصر(عج) رفسنجان با تشکر از انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه وليعصر رفسنجان و قدرداني از رياست و ديگر مسئولان اين دانشگاه اظهار داشت: موضوع مهمي را انجمن اسلامي در دستور کار اين همايش قرار دادند.
وي بيان داشت: دو سال مذاکره شده تا برجام شکل بگيرد و قطعا اجراي برجام حدود 15 سال زمان مي‌خواهد، لذا موضوع پسابرجام مهم‌تر از خود برجام است و هم مراحل قانوني آن چه در کشور ما چه در کشورهاي 1+5 به ويژه آمريکا طي شد و رهبر هم مصوبات آن را تاييد کردند.
کواکبيان تصريح کرد: رهبر فرمودند «برجام مورد تأييد من است» و در نهايت مجلس هم آن را تاييد کرد و الان مذاکره‌کنندگان سر اجراي آن هستند و تا آخر آذر ماه و اوايل دي‌ ماه اين بحث اجرايي مي‌شود، به اين مفهوم که تحريم‌ها رسما لغو و عملياتي مي‌شود.
وي ادامه داد: ما در اين مدت راستي‌آزمايي شديم و تعهداتي که بايد انجام دهيم انجام داديم و سند اراک را هر 6 کشور امضا کردند و نشانگر اين بود که در راستاي بحث خودشان جدي هستند.
وي با اشاره به اينکه براي اجراي برجام همتي بايد گمارده شود و همه مسئولان نظام ارکان مختلف حاکميت به‌ويژه همه مردم اجماع داخلي را براي اجراي دقيق برجام داشته‌باشيم، تصريح کرد: بر اساس تعهد بايد عمل کنيم، البته در خود برجام پيش‌بيني شده که راه بازگشت‌پذيري وجود دارد.
کواکبيان گفت: تمام مراکز هسته‌اي را من از نزديک ديدم ممکن است زماني براي برگشت‌پذيري ببرد اما راهش براي ما باز هست، البته بنده چنين تصوري ندارم چون در معاهدات بين‌المللي و عرصه سياست بين‌الملل اينگونه نيست که کشوري قراردادي امضا کند بعد زيرش بزند، خوب دست خودش رو مي‌شود، پنج کشور هم با آمريکا امضا کردند.
وي افزود: نخستين مسئله اجراي دقيق آن است، گسترش روابط و اعتمادسازي مسائلي است که در برجام داريم، البته توجه داشته‌باشيد ما بخشي از بحث برجام را زمينه‌اي براي گسترش مناسبات با کشورهاي جهان مي‌دانيم که آثارش از همين الان پيداست. کواکبيان گفت: قراردادهايي در شرف انعقاد است و کشورهايي که پيشنهاد سرمايه‌گذاري دادند که قراردادهاي مهمي با کشورمان منعقد کنند، ما بايد بيش‌ترين بهره‌برداري را در موضوع پسابرجام در توافقنامه داشته‌باشيم، يکي از هدف‌هاي ما گسترش روابط اقتصادي است و بايد آن را جدي بگيريم، اگر فکر کنند با اجراي برجام يکي دو شب پس از آن همه چيز قرار است گلستان شود اين اشتباه است، اين يک پروسه است که ما را مي‌تواند به وضعيت اقتصادي مطلوب‌تري برساند.
وي گفت: نکته سوم بعد از گسترش روابط بايد جديت در مباحث اقتصادي خودمان باشد، شايد 30 يا 40 درصد برجام در اقتصاد ما تاثيرگذار است آن هم رفع تحريم‌ها و اينکه ما بتوانيم با تعامل مثبت با دنيا مذاکره داشته‌باشيم، اما بقيه شاخص‌هاي اقتصادي، نرخ تورم و نرخ سرمايه‌گذاري و اشتغال چگونه باشد؛ در بورس، در سياست‌هاي پول و مهار فساد بانکي و اقتصادي و ... مهم است که چه‌کار کنيم و اصول اقتصاد مقاومتي که رهبري فرمودند نيز يک نکته است که بايد به آن توجه کرد.
کواکبيان افزود: اصول سياست مقاومتي مسئله‌اي است که من در جاي ديگر بيان کردم، اينکه رهبر انقلاب مي‌فرمايد «بايد حواسمان باشد که نفوذ در پسابرجام نداشته‌باشيم» حرف حقي است، البته عده‌اي دلواپس از نفوذ مانند فتنه و بيشتر از دلواپسي، کارهاي عجيب و غريبي مي‌کنند.
وي خاطر نشان کرد: شايد روس‌ها هم بخواهند سوءاستفاده کنند در اينجا هم بايد جلوي نفوذ را بگيريم، نفوذ تنها مربوط به آمريکا نيست.
دبير کل حزب مردم‌سالاري بيان کرد: ساير جنبه‌هاي سياست‌هاي داخلي، فرهنگي، اجتماعي، تحولات اداري و... همه مي‌تواند به اقتدار و رشد فزاينده کشور در عرصه بين‌المللي در اين موضوع کمک کند که قدرت ما در همه زمينه‌ها بايد افزايش پيدا کند صرفا صنايع موشکي و دفاعي نيست، بحث هسته‌اي نيست، قدرت ملي بايد افزايش پيدا کند، بخشي از آن انتخابات است اگر ضريب امنيت بالا برود مشارکت مردم بايد بيشتر باشد.
وي اضافه کرد: ممکن است برخي دوست داشته‌باشند مردم کمتر شرکت کنند شايد حضور مردم به ضرر آنها باشد، سال 92 حدود 74 درصد شرکت کردند، پيش‌بيني مي‌کنم در انتخابات هفتم اسفند بالاي 60 درصد شرکت مي‌کنند اما بايد بيشتر باشد تا ما دست بالاتري در گفتمان بين‌المللي داشته‌باشيم. اين فعال اصلاح‌طلب افزود: مقابله با راه نفوذ هم اجراي اصول سياست مقاومتي است، رابطه با آمريکا را رهبري فعلا صلاح نمي‌دانند و مي‌گويند اين مذاکره ممنوع است و نبايد صورت گيرد، البته در مورد افغانستان، عراق، هسته‌اي، سوريه و‌... با آمريکايي‌ها مذاکره کرديم.
وي تاکيد کرد: ما بايد ميز مخصوص اين کار در وزارت خارجه داشته‌باشيم و برنامه‌ريزي جدي داشته‌باشيم، در مجموع قدرت ملي ما هرچه بالاتر برود دست ما در تمام موضوعات برتر است.
کواکبيان در ادامه با گراميداشت ايام سوگواري امام‌حسين‌(ع) افزود: اميدواريم پياده‌روي که قرار است شکل بگيرد و از نجف تا کربلا پياده‌روي صورت گيرد سبب وحدت و اتحاد و انسجام همه فرق مختلف داخل و خارج عراق در برابر قدرت‌هاي بزرگ شود.
دبير کل حزب مردم‌سالاري در ادامه با اشاره به اينکه حماقتي که ترکيه به خرج داده و من احساس نگراني دارم که هواپيماي روسيه را ساقط کرده که مي‌تواند علامت بسيار خطرناکي در منطقه باشد، عنوان کرد: به‌صورتي ترک‌ها از داعش حمايت مي‌کردند اما در اين حد که هواپيما را ساقط کنند قابل بحث است.
وي خاطرنشان کرد: روس‌ها هم اولتيماتوم داده‌اند و شوراي امنيت سازمان ملل هم هشدار داده‌است لذا بحث در موضوع داعش و منطقه پيچيده‌تر مي‌شود، دولت ترکيه هوس امپراطوري عثماني کرده و تصور مي‌کند که مي‌خواهد عظمت آن امپراطوري را احيا کند و اين توهمي است که اين‌ها را برداشته و بايد حواسشان باشد و در سياست خارجي نبايد بي‌محابا حرکت کرد. کواکبيان گفت: اجلاس کشورهاي صادرکننده گاز در ايران نشان داد کشورهاي اسلامي با يکديگر اتحاد دارند و همه بر سر ضديت با تروريست و داعش متفق بودند جز عربستان، قطر و ترکيه در منطقه به دلايلي که هست و از قبل پرورش دادند و حالا ماندند در منطقه چه کار کنند.
وي با اشاره به شرايط حساس منطقه ادامه داد: عربستان پول دارد و در سازمان ملل برخي کشورها را عليه حقوق بشر ما خريده‌است.


ادامه جلسه با پرسش و پاسخ
وي در پاسخ به سئوال يکي از دانشجويان در مورد برجام افزود: تا زماني که تحريم‌ها باشد 40 درصدي که گفته شد براي کارهاي اساسي است، احمدي‌نژاد قبول نمي‌کرد، آخرسري ديد دلار شده 4 هزار تومان گفت جمشيد بسم‌الله در ميدان فردوسي دلارها را جمع مي‌کند و بعد ديد تحريم‌ها تاثير گذاشته که دير متوجه شد.
وي ادامه داد: ما 37 سال مي‌گوييم اقتصاد اسلامي، اگر قرار است اقتصاد اسلامي اجرا شود حتما بايد اجرا مي‌شد، من باورم هست که اقتصاد جنبه اسلامي و غيراسلامي هم دارد اما اصول علمي اقتصاد هست که بايد اين اصول با رعايت جنبه‌هاي اسلامي آن اجرا شود.
وي اظهار کرد: در اصول علمي اقتصاد دودو تا چهارتا کارکرد خودش را دارد، وقتي در صد و شصتمين کشور از لحاظ رشوه و فساد اقتصادي هستيم يعني از آخر دوم سومين هستيم، اين اقتصاد اسلامي است يا غيراسلامي، اين وضعيت بد را بايد معالجه کنيم. وي خاطرنشان کرد: رقمي بالاي 700 هزار ميليارد تومان نقدينگي در جامعه داريم بايد يک فکري شود که نقدينگي مهار شود، کار اقتصاد سامان بگيرد، يا مثلا چقدر مطالبات معوقه بانکي داريم، پول گرفتند پس نمي‌دهند، ما مي‌توانيم پايه‌هاي علمي علم اقتصاد را طوري بريزيم بعد به عدالت اقتصاد اسلامي برسيم. وي عنوان کرد: مردم دارند پشتيباني مي‌کنند اما تعدادي احساس مي‌کنند اگر برجام پيروز شود جايشان در مجلس نيست، صادقانه و منطقي کسي صحبت کند ما با او بحث مي‌کنيم.
کواکبيان ادامه داد: دستاورد مهم دولت قبلي جز اضافه کردن قطعنامه‌ها چيز ديگري نبود، هفت تا قطعنامه در ذيل منشور سازمان ملل داشتيم که الان ديگر چيزي زير ميز يا روي ميز نيست و اين بزرگ‌ترين دستاورد دولت است و از جنگي که مي‌خواستند بر ما تحميل کنند نجاتمان دادند.
وي اذعان کرد: با قطعنامه جديد شوراي امنيت يکجا همه قطعنامه‌ها را لغو کرد اگر دو دستاورد را مقايسه کنيم اگر آن روش بود الان هفت تا قطعنامه حداقل دو برابر شده بود.
کواکبيان ادامه داد: در مجلس بدترين برخوردي که مجلس داشت کميسيون برجام بود، حرف‌هايي زدند که اصلا شايسته نبود و در طرح سه فوريتي جعل امضا کردند بزرگ‌ترين بد اخلاقي در تاريخ انقلاب مجلس کردند يعني متني که دادند به هيئت رئيسه با متني که امضا گرفته‌بودند فرق مي‌کرد.
مگر قرآن کريم نمي‌فرمايد:
«ولا تفف ما ليس لک به علم ان السمع و البصر و الفواد کل اولئک کان عنه مسئولا»
(در جايي که مطلبي را نمي‌دانيد حتما بررسي کنيد زيرا گوش و چشم و دل شما همه مسووليت دارند) راستي چرا عده‌اي با بي‌تقوايي آن هم به عنوان افسران جنگ نرم با تيترهاي وارونه حتي برخي افراد محترم را به اشتباه مي‌‌اندازند.
وي افزود: صحبتي که در استان قم بوده درست خلاف گفته من بوده است، من گفتم خبرگان بر رهبري نظارت مي‌کند‌ و گفتم شما دانشجويان بدانيد که رهبر معظم انقلاب نسبت به منسوبان و بيت خودش بسيار کنترل دارند و منضبط هستند اما بايد بر نهادهاي زيرمجموعه رهبري نظارت بيشتري شود و نوار اين صحبت‌ها هم موجود است و حتي گفتم با اجازه رهبري مجلس شوراي اسلامي هم مي‌تواند بر نهادهاي زير نظر رهبري نظارت کند اما حالا شما را به خدا ببينيد آن سايت به اصطلاح انقلابي 180 درجه مطلب را وارونه کرده و تيتر زده است مجلس خبرگان بايد بر اموال رهبري نظارت کند.
آيا بهتر نبود يکبار مي‌رفتيد و نوار را گوش مي‌داديد قطعا چنين افرادي که صد درصد دروغ مي‌گويند نبايد خودشان را حزب‌اللهي بدانند چرا اين عده همه ارزش‌ها را در انحصار خود مي‌خواهند.
اين اصلاح‌طلب ابراز داشت: بدون جهت نياييد ما را محکوم کنيد من به‌ عنوان برادر توصيه مي‌کنم اين‌هايي که به خوردتان مي‌دهند را باور نکنيد، امام جمعه يکي از شهرها هم اين صحبت‌ها را گرفته و يک خطبه کامل سخنراني کرده است.
کواکبيان در ادامه بيان کرد: اگر کسي از من بپرسد احمدي‌نژاد اين پول‌ها را خانه‌اش برده مي‌گويم کاش برده بود، انضباط نداشت، هرجا خواست به صندوق ذخيره کشور ناخنک زد و اين بود که بابک زنجاني و ... متولد شدند، پول‌ها هم معلوم نيست کجاست، بنيان دولت احمدي‌نژاد بر بي‌انضباطي مالي بود.
وي با اشاره به اينکه در مجلس هم فساد مالي بود که بماند، تصريح کرد: وضعيت اقتصادي کشور ما در شرايط فعلي مناسب نيست، فجايعي در کشور رخ مي‌دهد و بر اثر مسائل اقتصادي، اين وضعيت زيبنده جامعه اسلامي نيست و ما بايد سمت اقتصادي برويم که شرايط مطلوبي براي همه به‌وجود آورد
 


کد مطلب: 113

آدرس مطلب: https://www.hosnanews.ir/fa/doc/news/113/بايد-براي-تخريب-محيط-زيست-سياسي-هم-جرم-انگاري-شود

حسنا
  https://www.hosnanews.ir