دبیرکل حزب مردم سالاری در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول :
تشکلهای دانشجویی تنور انتخابات مجلس دهم را گرم تر کنند
برخی تصور می کنند برای همیشه باید در مجلس جا خوش کنند
16 آذر 1394 ساعت 14:43
کواکبيان تاکيد کرد: عدهاي باورشان آمده است که مجلس ملک مطلق آنان بايد باشد و به عنوان شغل همواره بايد در اين خانه ملت جاخوش کنند.
به گزارش برنا، مصطفي کواکبيان که شنبه گذشته با دعوت تشکل دانشجويي فرارو در جمع تعداد کثيري از دانشجويان دانشگاه صنعتي جنديشاپور دزفول با حضور مسوولان و اساتيد اين دانشگاه سخن ميگفت به تفصيل در مورد رسالت تشکلهاي دانشجويي و وظايف دانشجويان در اين مقطع زماني سخنراني کرد.
عضو هيات علمي دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه علامهطباطبايي با بيان ضرورت حضور فعال دانشجويان در عرصه مسائل سياسي- اجتماعي و لزوم تاثيرگذاري بر تصميمات سياستمداران بر ضرورت مشارکت فعالانه تشکلهاي دانشجويي براي ارائه ليستهاي انتخاباتي تاکيد کرد و گفت: قطعا نبايد دانشگاهها ستادهاي انتخاباتي نامزدهاي انتخابات و احزاب باشد اما تشکلهاي دانشجويي ميتوانند تنور انتخابات مجلس دهم را گرمتر نمايند و در خارج از محيط دانشگاه تابلوي راهنماي مردم و مرجع فکري جامعه باشند.
وي با اشاره به انفجار اطلاعات در فضاي مجازي گفت: متاسفانه گاهي ديده ميشود افراد کوچه و بازار از برخي دانشگاهيان و دانشجويان جلوتر حرکت کرده و از اوضاع سياسي- اجتماعي داخلي و بينالمللي مطلعتر هستند.
دبيرکل حزب مردمسالاري علاوه بر روزآمد بودن دانشجويان و تاثيرگذاري بر تصميمات سياستمداران و فعال شدن در عرصه انتخابات، بالا بردن فرهنگ سياسي مردم را به عنوان چهارمين وظيفه دانشجويان دانست و گفت: نبايد بگذاريم افرادي با شعارهاي پوپوليستي همچون افزايش يارانهها بار ديگر فضا را به دست بگيرند و ملک و مملکت را در معرض خطر قرار دهند. بايد قدرت تشخيص مردم و اجتهاد سياسي آنان آنقدر بالا برود که به تعبير امام خميني(ره) احدي شرعا کورکورانه راي ندهد بلکه همگان با آگاهي و شفافيت واقعا به راي و انتخاب اصلح برسند.
مديرمسوول روزنامه «مردمسالاري» با اشاره به ديدگاه امام خميني(ره) در آستانه انتخابات مجلس دوم که توطئه جدايي دانشجويان و دانشگاهيان از سياست را از خطر توطئه جدايي روحانيت از سياست بدتر ميدانستند از دانشجويان خواستند به عنوان وظيفه پنجم علاوه بر تشويق مردم براي حضور در انتخابات حتما ملاکها و معيارهاي انتخاب اصلح را براي مردم روشن کنند.
کواکبيان دستاوردهاي مشارکت حداکثري را قطعا به نفع مردم و انقلاب و نظام دانستند و تحول در ترکيب مجلس را که 12 سال در دست اصولگرايان بوده را يکي از ثمرات حضور گسترده مردم قلمداد نمودند.
وي تاکيد کرد: شايد عدهاي باورشان آمده است که مجلس ملک مطلق آنان بايد باشد و به عنوان شغل همواره بايد در اين خانه ملت جاخوش کنند.
کواکبيان با اشاره به سند چشمانداز 1404 گفت: ما فقط ده سال فرصت داريم کشور اول منطقه و دهمين کشور دنيا باشيم. آيا با اين ريلگذاري مجالس سه دوره گذشته که در دست اصولگرايان بوده است ميتوانيم به چنين نقطه اوج صعود کنيم.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هشتم گفت: بايد براي مردم توضيح داده شود چه کساني عليرغم تاييد برجام از سوي مقام معظم رهبري همچنان بر طبل مخالفت با آن ميکوبند و صرفا با شعارهاي عوامگرايانه ميخواهند از طريق امکانات مالي از مردم راي بگيرند و با ريخت و پاش و توزيع چلوکباب شرايطي به وجود آورند به جاي آنکه موکلان به دنبال وکلا بگردند برعکس الان وکلا دنبال موکلان ميگردند.
رئيس فراکسيون دانشگاهيان مجلس هشتم از عموم دانشگاهيان و نخبگان جامعه در پايان خواست از حضور جدي براي کانديداتوري در عرصه انتخابات مجلس دهم دريغ نکنند تا مجلس به جايگاه تخصصي و واقعي خويش ارتقا يافته و همواره در راس امور باقي بماند
کد مطلب: 116
آدرس مطلب: https://www.hosnanews.ir/fa/doc/news/116/تشکلهای-دانشجویی-تنور-انتخابات-مجلس-دهم-گرم-تر-کنند