محمدرضا عارف در اين گردهم آيي با تحسين ابتکار برگزاري اين مراسم در حسينيه جماران به عنوان مقر فرماندهي انقلاب اظهار داشت: امام در همه حال مردم را صاحب انقلاب ميدانست و نقش خود را نمايندگي مردم دانسته و آنها را ولينعمت مسئولان ميشناخت و به همين دليل گفتند به پشتوانه مردم دولت تعيين ميکنم. او اضافه کرد: ما بر اين باوريم که استقرار نظريه امام راهگشاي همه مشکلات دنياي اسلام است و آنچه به عنوان يک ميثاق گرانقدر امام مطرح است، تلاش براي عملي کردن تمام اصول قانون اساسي است و بر اين باوريم که امام تنها متعلق به دنياي اسلام نيست، بلکه متعلق به دنياي آينده است و راه حل مشکلاتي که جهان امروز با آن روبرو است حاکميت ديدگاه و نظريه امام است.
رئيس شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان با تاکيد بر لزوم تکريم بيت امام خاطرنشان کرد: افتخار ما پيروي راه امام است و در اين راه شکست معنا ندارد و معتقديم حضورمان براي اداي تکليف بوده و هيچگاه به نتيجه کار نگاه نميکنيم.
عارف با تاکيد بر اينکه سيد حسن خميني با موسسه تدوين و نشر آثار امام پاسدار انديشه انقلاب و بنيانگذار جمهوري اسلامي است، گفت: انتظار ما اين است که نخبگان جامعه توجه بيشتري به اين موسسه و همچنين آثار حضرت امامخميني(ره) داشته باشند.
او همچنين با اشاره به برگزاري راهپيمايي 22 بهمن امسال اعلام کرد: انتظار ما اين است که مردم با همين صلابت که به خيابانها آمدند، در رويداد بزرگ 7 اسفند نيز که بيشک مهمترين اتفاق سياسي سال 94 خواهد بود، شرکت کنند.
او با اشاره به رد صلاحيت گسترده اصلاحطلبان ادامه داد: انتظار ما اين بود که با تاييد صلاحيت نيروهاي خدمتگزار انقلاب و مردم امکان برگزاري انتخابات بهتري فراهم شود، اما عدم تحقق اين خواسته قانوني، به اين معني نيست که عقب بکشيم.
عارف تصريح کرد: ما به دنبال نجات کشور با اتکا به انديشه امام بوديم و با اين حساب هيچ چارهاي جز حضور پرشور پاي صندوقهاي راي نداريم.
عارف همچنين با اشاره به نحوه تهيه ليستهاي انتخاباتي اصلاحطلبان اعلام کرد: نگاه کلي ما در تهيه ليستها همان نگاه ائتلاف 92 بود و از آنجا که سهم اصلي و کليدي پيروزي آقاي روحاني از آن اصلاحطلبان بود اين بار نيز ما در اين مسير پيشقدم شديم.
عارف در ادامه به ارائه توضيحاتي در خصوص نحوه دستيابي به ليستهاي انتخاباتي در شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان پرداخت و با اشاره به تعامل مثبت اين شورا با حاميان دولت اعلام کرد: در پي زحماتي که دوستان متحمل شدهاند، امشب يا فردا ليست ائتلافي خود را اعلام خواهيم کرد و مردم بايد توجه کنند که در صورت ارائه ليست ائتلافي، همه اعضا، اصلاحطلب نخواهند بود و طبيعتاً برخي از نزديکان دولت نيز در اين ليست حضور خواهند داشت، اما ميخواهم به همه دوستان قول بدهم که به هيچ عنوان هويت اصلاحطلبي و گفتمان اصلاحات را فداي منافع کوتاه مدت نخواهيم کرد.
رئيس شوراي عالي سياست گذاري اصلاحطلبان ادامه داد: ليستي که معرفي خواهيم کرد مطمئنا وزين و افتخارآميز خواهد بود، اما اگر بزرگان ما رد صلاحيت نميشدند هر کدام با حضورشان وزن اين ليست را بالاتر ميبردند و به همين دليل از شما خواهش ميکنم به طور جدي درباره هر 30 نفر اين ليست تحقيق کنيد و به ليست کامل راي بدهيد.
برخي براي ماندن در مجلس ذائقه ملت را تلخ ميکنند
همچنين دبير کل حزب مردمسالاري گفت: مجالس سه گانه هفتم، هشتم و نهم در طول 12 سال در بحث ازدواج، سامان دادن اوقات فراغت، تحصيلات، مسکن و ديگر مشکلات و مسائل هيچ گلي به سر جوانان نزده است به گزارش ايلنا، مصطفي کواکبيان در گردهمايي سراسري جوانان اصلاحطلب که به همت حزب اسلامي کار در حسينيه جماران برگزار شد، با بيان اينکه بحث بر سر اين است که مجالس هفتم، هشتم و نهم براي جوانان چه کارکرده است، اظهار داشت: همچنين اين مسئله مد نظر اصلاحطلبان است که مجلس دهم که ميبايست در پي يک خانهتکاني اساسي تشکيل شود، براي جوانان چه خواهد کرد؟
او گفت: اجمالا بايد بگوييم مجالس سه گانه هفتم، هشتم و نهم در طول 12 سال در بحث ازدواج، سامان دادن اوقات فراغت، تحصيلات، مسکن و ديگر مشکلات و مسائل هيچ گلي به سر جوانان نزده است و عجيب اين است که مدعي همه چيز هم هستند و عجيبتر اينکه فکر ميکنند ميتوانند با بداخلاقي ذائقه ملت را تلخ کرده تا در خانه ملت بمانند و باز عجيبتر اينکه اصلاحطلبان را ضد انقلاب ميدانند.
کواکبيان خطاب به آنها که به اصلاحطلبان انگ ميزنند، متذکر شد: اصلا شما بيخود ميکنيد که ميگوييد اصلاحطلبان ضد انقلاب هستند، اين انقلاب از آن ما است و در جريان پيروزي انقلاب اين ما بوديم که در متن انقلاب حضور داشتيم و خودم شخصا در همين مکان بارها به همراه بسياري از همين نيروهاي اصلاحطلب خدمت امام رسيديم.
دبير کل حزب مردمسالاري در بخش ديگري از سخنانش با تاکيد بر لزوم پافشاري بر اهداف بلند مدت، يادآور شد: اصلاحات پروژه نيست، پروسه است. يک رويکرد و روند است که بايد تداوم يابد و با وجود اينکه ما از ردّصلاحيت سيدحسن خميني و همچنين اصلاحطلبان ناراحتيم، اما چارهاي جز ماندن در صحنه نداريم.
او بار ديگر با اشاره به عملکرد مجالس هفتم، هشتم و نهم خاطر نشان کرد: شما 12 سال در مجلس جا خشک کردهايد و حالا وقت آن شده کمي بيرون باشيد تا شايد چيزهايي ياد بگيريد و اوضاعتان بهتر شود.
کواکبيان تصريح کرد: انتخاباتهاي گذشته به روشني نشان داده که اگر در تهران و شهرهاي بزرگ بالاي 60 درصد مشارکت وجود داشته باشد و مردم به صحنه بيايند حتي يک نفر از اين اصولگرايان راي نخواهند آورد.
دبير کل حزب مردمسالاري ادامه داد: ما برنامههاي مختلفي براي جوانان در نظر داريم که قصد داريم به دور از شعارهاي انتخاباتي، در صورت کسب اکثريت کرسيهاي مجلس به آن جامه عمل بپوشانيم.کواکبيان در پايان اعلام کرد: ما در اهميت دادن به جوانان در سالهاي اخير کوتاهي کردهايم و ميخواهم به يادتان بياورم که شهيد تندگويان در 28 سالگي به وزارت نفت رسيد و رئيس دولت جنگ نيز تنها 32 داشت که چنين مسئوليت مهمي را برعهده گرفت و با سربلندي به انجام رساند.
از ردصلاحيت چهرههاي خدوم اصلاحطلب نااميد نميشويم
يک استاد دانشگاه و فعال سياسي اصلاحطلب نيز گفت: امروز در آستانه انتخابات ديگري قرار داريم و بايد دقت کنيم مبادا از ردصلاحيت چهرههاي خدوم اصلاحطلب نااميد شويم. جواد اطاعت نيز در اين گردهمايي تاکيد کرد: يکي از عوامل مهم توسعهنيافتگي ايران، فرهنگ سياسي نخبگان و تودههاي مردم است که از ويژگيهاي اساسي تشکيل دهنده آن اين است که ما مردماني خوشاستقبال و بد بدرقه هستيم.
او ادامه داد: دو عاملي که در پيدايش اين خصيصه اخلاقي جامعه ايراني تاثيرگذار است؛ يکي تنازع ميان نخبگان حاکم است و ديگري بالا بودن سطح توقعها و انتظارهاي مردم.
عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي خاطرنشان کرد: در پي تطبيق اين تئوري با تاريخ مشروطه ايران، در مييابيم که پس از تلاشهاي بسياري که منجر به پيروزي مشروطه شد، عدهاي به اشتباه فکر کردند قرار است بلافاصله مُرّ قانون به اجرا درآيد که نمونه آن را در تحليلهايي که در روزنامهها و نشريههاي آن دوره به چاپ رسيده و ايران را با کشورهاي شمال اروپا مقايسه ميکند، ميبينيم؛ همين مسئله که منجر به عدم تداوم مسير مشروطيت شد، ما را به سمت شکست برد. اطاعت با تاکيد بر لزوم برنامهريزي بلندمدت براي دستيابي به توسعه يادآور شد: در جريان مشروطه شاهد بوديم مردم درنيمه راه نهضت را رها کردند و همين مسئله باعث شد رضاخان حکم به پايان نهضت دهد.
او با اشاره به نهضت ملي شدن صنعت نفت گفت: ملتي که در جريان نهضت همراه مصدق بود، تنها يکسال بعد از ملي شدن صنعت نفت کاملاً مصدق را از ياد برد و او را تنها گذاشت.
اين استاد دانشگاه اضافه کرد: در جريان دوم خرداد نيز بار ديگر شاهد تکرار همين اتفاق بوديم و آنچنان که به ياد داريم در انتخابات شوراي شهر که يکي از آسانترين انتخاباتهاي پس از انقلاب بود و بدون نظارت استصوابي و تحت نظارت مجلس ششم برگزار شد، به علت عدم همراهي مردم افرادي با صد هزار راي وارد شوراي شهر تهران شدند و احمدينژاد را شهردار کردند و ادامه مسير نيز آنچنان که ميدانيد طي شد. همچنين يک فعال سياسي اصلاحطلب گفت: اصلاحطلبان عليرغم همه بدخلقيها در صحنه ماندهاند و اسلام رحماني که قرائت حضرت امام بوده را پذيرفته و خود را ملتزم به آن ميدانند. فاطمه راکعي در اين گردهمايي اظهار داشت: تجديد ميثاق با آرمانهاي امام و همچنين مسئله ردّصلاحيت سيدحسن خميني دو موضوع مهمي است که به يکديگر مرتبط هستند که منجر به هراس و بيم انحصارطلبان و قيممآبان شده است تا مانع از ورود افراد محبوب مردم به مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري شوند.او اضافه کرد: بزرگترين علت ردصلاحيت گسترده اصلاحطلبان و همچنين ردصلاحيت يادگار امام که تاحدودي موضوع ديگر رد صلاحيتها را تحتالشعاع خود قرار داد، همين نوع تفکر نادرست است.