دبیرکل حزب مردم سالاری در جمع جوانان و دانشجویان این حزب:

موفقیت در گام دوم، مقدمه گامهای بعدی است

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۴۷
Share/Save/Bookmark
 
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری در جمع جوانان و دانشجویان این حزب با تاکید بر نقش جوانان و دانشجویان در به صحنه آوردن مردم در انتخابات گفت: معتقدم که اصلاحات یک روند است و یک پروژه نیست که تمام بشود.
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری در جمع جوانان و دانشجویان این حزب با تاکید بر نقش جوانان و دانشجویان در به صحنه آوردن مردم در انتخابات گفت: معتقدم که اصلاحات یک روند است و یک پروژه نیست که تمام بشود.

مصطفی کواکبیان نامزد دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دبیر کل حزب مردم سالاری در همایش امید جوانان به گام دوم اصلاح‌طلبان در جمع اعضای سازمان جوانان و دانشجویان حزب مردم سالاری که در محل این حزب برگزار شد، در ابتدا با نوید برگزاری همایش اصلی در هفته آتی و با تاکید بر اهمیت نقش جوانان گفت: به هر حال دیدگاه من در حوزه جوانان و نسل سوم و چهارم انقلاب کاملاً مشخص است. یکی از نگاه های ما در لیست انتخاباتی افراد این بوده که حتی الامکان زیر شصت سال سن داشته باشند.
وی با بیان اینکه دولت هم باید در آینده تجدید نظری در برخی از افراد و وزرایش داشته باشد ادامه داد: به هر حال سن که بالا برود به طور طبیعی کارایی پایین می آید. ما همه به شعار جوان گرایی معتقدیم. مهم این است که در عمل نشان دهیم که جوان گرا هستیم.
کواکبیان در ادامه با اشاره به تاکید پیامبر (ص) بر جوان گرایی گفت: در همان صدر اسلام پیامبر زمانی که اسامه را به عنوان فرمانده انتخاب کرد بسیاری از شیوخ و بزرگان ناراحت شدند. پیامبر با آن کارش نشان داد که باید به جوانان اعتماد کرد هر چند ممکن است به اقتضای جوانی اشان اشتباهاتی داشته باشند اما چون فطرتشان زلالی بیشتری دارد زودتر به اصل خودشان بر می گردند و اشتباهاتشان را بهتر می پذیرند اما کهنسال همه را مقصر می داند جز خودش.
دبیرکل حزب مردم سالاری در ادامه با اشاره به میانگین سنی متوسط برخی از نهادهای حاکمیتی گفت: هم اکنون متوسط سن خبرگان ما 85 سال، متوسط سن مجمع تشخیص مصلحت 76 سال، متوسط سن هیات دولت 65 و همچنین متوسط سن نمایندگان مجلس حدود 50 سال است. ما باید به جوان گرایی هم نگاهمان این باشد که افرادی که سن بالا دارند و تصمیم گیر هستند به فکر جوانان نیستند. همین مجلس بعد از 12 سال چه کاری برای جوانان انجام داده است؟ دولت هم همین گونه است. به طور مثال وام 25 میلیون تومانی را برای خرید خودرو تصویب می کند اما در بحث ازدواج جوانان چه کاری کرده است؟
وی با بیان اینکه مجلس دهم باید برای جوانان و برای ازدواج و اشتغالشان طرح داشته باشد افزود:  آمار رسمی کشور نشان می دهد که ما پنج و نیم میلیون بیکار داریم که حدود هفتاد درصد آنها لیسانس و فوق لیسانس هستند. امروز شاهد بودم که کیهان در مورد ما گفته است "کواکبیان شکست خورده و این دوره آمده تا ترکیب مجلس را عوض کند". این نشان می دهد که حرف ما اثر کرده است که آقای شریعتمداری آنقدر ناراحت شده اند. این گروه دوازده سال در مجلس بودند و اگر برنامه ای داشتند باید الان به نتیجه می رسید. واقعیت این است که افرادی که در مجلس هستند نمی توانند تحولی ایجاد کنند. ما با حامیان دولت در میان احزاب ائتلاف می کنیم تا تغییرات اساسی حاصل شود. اگر پوست اندازی و خانه تکانی در مجلس صورت نگیرد مردم که با شور و هیجان به میدان آمده اند دلسرد خواهند شد. با همه رد صلاحیت ها و مشکلات اصلاح طلبان می توانند لیست 200 نفری داشته باشند که حداقل 170 نفر آنها به مجلس بروند که من باور دارم این امر محقق می شود.
وی با بیان اینکه مردم نشان دادند که طرفدار تفکر اصلاح طلبی هستند اظهار داشت: ما درون چهارچوب قانون اساسی هستیم. ما به دنبال براندازی نیستیم، آنهایی که به ما اتهام می زنند بی ربط می گویند. اصلاح طلبان چون انقلاب را دوست دارند می گویند باید اصلاحات انجام شود و نابسامانی ها به سامان شود. ما اصلاحات را منحصر به یک فرد یا حزب نمی دانیم، اصلاحات از آن عموم مردم است. ما بر این باور هستیم که اصلاحات روند است، پروژه نیست که با یک انتخابات تمام شود. من در مجلس هشتم فریاد زدم که اصلاحات زنده است و هرگز نمی میرد بر خلاف نظر برخی که می خواهند بگویند اصلاحات تمام شده است.
کواکبیان در ادامه با اشاره به نقش اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری92 گفت: دولت فعلی هم با حمایت اصلاح طلبان بر روی کار آمد و این نشان می دهد که تفکر اصلاحات در بین عموم مردم همچنان جایگاه دارد.
به گفته وی، ما باید جوانان را مایوس نکنیم و شعار ما در ائتلاف با اصلاح طلبان در این دوره امید، آرامش و رونق اقتصادی است. البته شعار ما در حزب مردم سالاری، مجلس پاک و ضد فساد و در راس امور لازمه اقتصاد کارآمد و ایران سرآمد است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اگر می خواهیم در اقتصاد قدرت اول منطقه و قدرت دهم در جهان باشیم حتما باید به این آرامشی که در کشور هست توجه کنیم، یادآور شد: رونق اقتصادی نیز باید با ایجاد امید در بین جوانان رشد پیدا کند. مردم باید موج آفرینی کنند و برای تشویق مردم در مشارکت گسترده باید تلاش کرد. ما در مجلس شاهد بیشترین فعالیت از سوی جوانان و جوان تر ها بودیم و این اتفاق باید در عرصه انتخابات هم صورت پذیرد.
کواکبیان افزود: اگر ما این گام دوم را با پیروزی بر نداریم باید به گام های دیگر فکر نکنیم. من معتقد هستم که باید با نشاط و امید به آن پرداخت.
دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: بنده در یک لیست برخی آمار ها مانند 11 میلیون نفر حاشیه نشینی، 9میلیون دختر دم بخت که توان خرید جهیزیه را نداشتند، سه هزار کارتون خواب در تهران و... را به نمایندگان ارائه دادم اما متاسفانه دریغ از یک آه. در صورتی که بارها برجام را فتنه و... قلمداد کردند. اگر منافع جناحی شان اقتضا کند گوش فلک را کر می کنند.
وی در ادامه با اشاره با تاکید امام(ره) که می فرمود نمایندگانی مانند مدرس ساده زیست، دارای فهم سیاسی بالا و شجاع به مجلس بفرستید گفت: معدود افرادی می توانند خصوصیاتی را که مرحوم مدرس داشت دارا باشند و خودشان را مراقبت کنند که مانند او باشند.
 وی در پایان با اشاره به جو سازی های مطبوعات به ذکر خاطره ای در زمان حضورش در مجلس پرداخت و گفت: یک روز در روزنامه جوان تیتر زده بودند که "تذکر رهبری به کواکبیان در مورد همسرش" در صورتی که مساله از این قرار بود که یک روز چند نفر به عنوان خبرنگار به من مراجعه کردند و درباره مسائل و مشکلات جوانان در ازدواج با من مشورت کنند. من به آنها گفتم در این زمینه مشورتی نمی توانم داشته باشم اما خاطره ازدواجم را برایشان تعریف کردم.
کواکبیان در همین باره توضیح داد: در سال 1361 زمانی که برادرم شهید شد نامزد ایشان را به همسری برگزیدم و مقام معظم رهبری در آن زمان صیغه عقد ما را جاری کرد. نوبت مهریه که رسید مقام رهبری در آن زمینه توصیه هایی به ما کرد. این خاطره را دوستان مطبوعاتی جوری تیتر زده بودند که در بالا به آن اشاره کردم و بار منفی داشت. امروزه هم ما باید مواظب جوسازی مطبوعات در عرصه انتخابات باشیم تا خدایی ناکرده موجب دلسردی و شبه افکنی در بین مردم نشوند.
کد مطلب: 140