سوال دکتر کواکبيان از وزير ارتباطات در مورد ارسال 700 پيامک تهديد آميز به خبرنگاران و روزنامه نگاران
وزير ارتباطات: دستگاه هاي مسئول بايد قاطعانه رسيدگي کنند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۱۷
از آنجايي که دو روز گذشته ماجرا ارسال پيامک تهديدآميز به بعضي از خبرنگاران و فعالان سياسي موضوع روز شده بود، يک عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در تذکر قانون اساسي خواستار رسيدگي به اين موضوع شد.
مصطفي كواكبيان در اخطار قانون اساسي با تكيه به اصل 24 که مي گويد «نشريات و مطبوعات در بيان مطالب آزادند مگر آنکه مخل به مباني اسلام يا حقوق عمومي باشد. تفصيل آن را قانون معين مي کند.» به پيامكي كه براي اهالي رسانه ارسال شده است اشاره کرد و گفت:اخيرا يك پيامك به صورت گسترده براي خبرنگارها و روزنامه نگارها ارسال شده است، از وزارت اطلاعات، نيروي انتظامي و وزارت ارشاد در اين رابطه سئوال پرسيدم، گفتند كه حوزه كار ما نيست. در اين پيامک خبرنگارها تهديد شدهاند كه نبايد با رسانه خارجي ارتباط و مصاحبه داشته باشند.از وزارت ارتباطات ميخواهيم تا به بررسي منشاء پيامكهاي تهديدآميز براي خبرنگارها بپردازد. او همچنين در ادامه با اشاره به اصل 54 قانون اساسي ادامه داد: «نكته ديگر هم مربوط به مجلس است. اصل 54 ميگويد كه ديوان محاسبات مستقيما زير نظر مجلس است، وقتي اين مديران بانكي به خاطر فيش كنار رفتند، ما بايد از ديوان محاسبات بپرسيم، چه كرده است؟ آيا وزير اقتصاد اين اتفاقات را مي دانسته است يا خير؟»
با ترک مجلس توسط لاريجاني علي مطهري رياست مجلس را به عهده گرفت. او در پاسخ به اخطار کوابيان گفت: اخطار اول مربوط به جلسه است. با وجود اينكه وزارت اطلاعات ميگويد كه اينها مربوط به ما نيست، بايد اين موضوع را پيگيري كند به خصوص پليس فتا، بايد در اين زمينه كمك كنند. همچنين واعظي نيز در پايان صحبتهايش در مجلس، در رابطه با اخطار كواكبيان در رابطه با ارسال پيامك تهديدآميز به خبرنگاران، گفت: «اين در ماموريت وزارت ارتباطات نيست ولي در رابطه با آسيبي كه به كشور ميرساند من با شما هم عقيده هستم. من ديروز دستور دادم كه بخش هاي ذي ربط وزارت ارتباطات، اين موضوع را پيگيري كنند. اين قبيل پيامك هايي كه بدون منبع ارسال ميشودند، هيچ نتيجهاي جز آشفتگي ندارند.»