در نشست منتجبنيا و کواکبيان در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي دانشگاه آزاد مطرح شد؛
اتحاد رمز پيروزي اصلاحطلبان در مجلس آينده خواهد بود
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۰۱
تشکل سياسي آرمان يکي از تشکلهاي سياسي دانشگاه آزاد است که در واحد علوم پزشکي اين دانشگاه فعاليت ميکند. اين تشکل در برنامهاي با عنوان «راهي که آمدهايم» ميزبان حجتالاسلام والمسلمين رسول منتجب نيا، قائم مقام حزب اعتماد ملي و مصطفي کواکبيان، دبيرکل حزب مردمسالاري و رييس مجمع عموميخانه احزاب بود، تا با نگاهي به سير اصلاحات از سال 76 تا کنون، نقش احزاب و تشکلهاي دانشجويي را در پيشبرد اصلاحات بررسي کند.
دانشگاه، نهادي براي کسب علم و انديشه. اما نه تنها در رشتههايي که دانشجويان ميخوانند. راهاندازي انجمنهاي فرهنگي، اجتماعي و سياسي دانشگاه را تبديل به مکاني براي تضارب انديشههاي مختلف و بالندگي فکري دانشجويان کرده است. حال اما، پس از گذرانده شدن دوره گذار در فعاليت سياسي دانشجويان، فعاليت انجمنهاي سياسي رنگ و بوي جديدي به خود گرفته است.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني و خبري جماران، به گفته برخي کارشناسان در چند سال گذشته، دانشگاه از فضاي انديشه سازي سياسي براي دانشجويان دور شده بود و حالا، کليد روحاني به قفل انجمنهاي سياسي خورده و يک به يک تشکلهاي سياسي، در فضايي جديد فعاليت خود را از سر ميگيرند و يا به شکلي جديد آغاز ميکنند. در اينجا يعني پايتخت ايران، بازار فعاليتها و جلسات سياسي و کرسيهاي آزاد انديشي داغ است. هر روز پوستري جديد، از برنامهاي متعلق به يکي از دانشگاهها در فضاي مجازي منتشر ميشود خبر از موجي جديد از فعاليتهاي دانشجويي ميدهد. موجي که دانشگاههاي سراسري تهران را يکي پس از ديگري فراگرفته است و حالا نوبت به دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکي تهران رسيده است. تشکل سياسي آرمان يکي از تشکلهاي سياسي دانشگاه آزاد است که در واحد علوم پزشکي اين دانشگاه فعاليت ميکند. اين تشکل در برنامهاي با عنوان «راهي که آمدهايم» ميزبان حجتالاسلام والمسلمين رسول منتجب نيا، قائم مقام حزب اعتماد ملي و مصطفي کواکبيان، دبيرکل حزب مردمسالاري و رييس مجمع عموميخانه احزاب بود، تا با نگاهي به سير اصلاحات از سال ۷۶ تا کنون، نقش احزاب و تشکلهاي دانشجويي را در پيشبرد اصلاحات بررسي کند. در منطقهاي خوش آب و هوا حوالي منطقه قلهک و خيابان زرگنده تهران اين تشکل ميزبان اين برنامه بود. محوطه اين واحد مستطيلي شکل و پر از درخت وکوچک است که کمتر شباهتي به يک محوطه دانشگاهي دارد و بيشتر شبيه يک پارک است تا محوطه يک دانشگاه. در ضلع جنوب غربي اين محوطه و در سالن شهيد احدي، قراربود آرمانيها مراسمشان را برگزار کنند.. پس از مدتي کوتاه برنامه آغاز شد و بعد از صحبتهاي علي نورس به نمايندگي از تشکل آرمان و موسيقي زنده، نوبت به صحبتهاي منتجب نيا و کواکبيان رسيد که در جايگاه سخنراني قرار بگيرند.
حزب اعتماد ملي دوباره در استانها فعال خواهد شد
رسول منتجبنيا ضمن اشاره به اينکه قضيه ۸۸ ديگر گذشته و بايدگذشت و فراموش کرد اعلام کرد بايد محدوديتها را رفع کرد. قائم مقام حزب اعتماد ملي در ابتداي سخنانش، در راستاي موضوع برنامه به تببين راه اصلاحات در ايران و به نقش احزاب و تشکلهاي اصلاحطلب در پيشبرد اهداف اصلاحطلبان پرداخت. منتجب نيا در ادامه با اشاره به فعاليتهاي حزب اعتماد ملي، از پيام دبير کل اين حزب مبني بر فعال کردن حزب اعتماد ملي در دولت جديد خبر داد و گفت: در پيامي که از سوي دبير کل حزب اعتماد ملي صادر شد، از اعضاي اين حزب خواسته شده است که اين حزب دوباره فعال شود. منتجبنيا در ادامه گفت: دفاتر استاني حزب اعتماد ملي در حال راهاندازي دوباره است و اميدواريم بتوانيم در انتخابات مجلس آينده تاثيرگذار باشيم. اين فعال سياسي اصلاحطلب با اشاره به اشتباهات اصلاحطلبان در سال ۸۴ اعلام کرد که نبايد فضايي مانند سال ۸۴ به وجود بيايد و بايد با اتحاد، مجلس آينده را تغيير داد. وي در باره اتفاقات سال ۸۸ گفت: به هر حال اتفاقات سال ۸۸ گذشته و بايد اين دوره را فراموش کرد و گذشت و به فکر اصلاح امور بود. اميدواريم دولت در رفع محدوديتهاي ايجاد شده تلاش خودش را انجام دهد.
کواکبيان: اتحاد رمز پيروزي اصلاحطلبان در مجلس آينده خواهد بود
دبيرکل حزب مردمسالاري بر اتحاد اصلاحطلبان و ارائه يک ليست واحد در انتخابات مجلس آينده تاکيد کرد. مصطفي کواکبيان در ابتداي صحبت، ضمن بيان نظراتش درباره راه اصلاحات از سال ۷۶ تاکنون، اين دوره انتخابات مجلس را مهم خواند و گفت: اصلاحطلبان به اين نقطه رسيده اند که اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و در انتخابات آتي متحد شوند. رييس مجمع عمومي خانه احزاب همچنين خواستار رفع محدوديتها براي کساني که بعد از حوادث ۸۸ بازداشت شده اند، شد و از مسوولين خواست تا محدوديتها حذف شود.
نماينده سابق مجلس درباره مخالفت بعضي از نمايندگان مجلس نهم با مذاکرات هستهاي گفت: وقتي رهبري و مجموعه نظام خواستار مذاکرات هستند، عدهاي، مذاکرهکنندگان که فرزندان انقلاب هستند را به خيانت محکوم ميکنند، حال آنکه افرادي که اين صحبتها را انجام ميدهند و يا به دروغ و با جعل امضا خواستار توقف مذاکراتند، خود به کشور و نظام خيانت ميکنند. وي در پايان گفت:اتفاقاتي که در اين مجلس ميافتد شايسته خانه ملت نيست وبايد به کمک همديگر اين مجلس و ترکيبش را تغيير بدهيم.
در پايان برنامه، منتجبنيا و کواکبيان با حضور در دفتر تشکل آرمان،به عضويت افتخاري اين تشکل در آمدند. چيزي که از صحبتهاي سخنرانان اين برنامه بر ميآيد، اين است که هر دو سخنران به حفظ وحدت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس آينده تاکيد کرده اند. پر واضح است که اصلاحطلبان بعد از دوران ۸ ساله رياست جمهوري احمدينژاد و اشتباهات انتخابات سال ۸۴ به اين نقطه رسيده اند که تنها راه پيروزي در انتخابات آينده همان اتحادي است که منتجب نيا و کواکبيان مانند ساير فعالان اصلاحطلب به آن تاکيد دارند. استفاده از فضاي دانشگاهي به عنوان يک نيروي محرک براي تبيين انديشههاي سياسي توسط گروههاي سياسي مختلف، موضوعي است که اين روزها باب شده است. اما اين موضوع نبايد باعث شود که احزاب در کار تشکلهاي سياسي وارد شوند و به تشکلهاي دانشجويي نگاهي ابزاري داشته باشند. موضوعي که همه مسوولان و تشکلهاي دانشجويي نيز بر آن تاکيد دارند. شايعاتي مبني بر نزديکي تشکل آرمان به يکي از احزاب اصلاحطلب وجود داشت که آرمانيها با اين برنامه، تمام شايعات را از خود دور و بر استقلال خود تاکيد کردند.