آيت‌الله نورمفيدي نماينده ولي‌فقيه و امام جمعه گرگان :

مردم جايگاه ويژه در نظام ديني دارند و احزاب مهمترين کانال مردم با حکومت هستند

تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۰۹
Share/Save/Bookmark
 
همزمان با اردوي تابستاني حزب مردم‌سالاري دبيرکل و اعضاي اين حزب به ديدار آيت‌الله نورمفيدي نماينده ولي‌فقيه و امام جمعه گرگان رفتند.
در ابتداي اين ديدار حجت‌الاسلام اسماعيل اسلامي دبير استان گلستان با تاکيد بر اينکه خدا را شاکريم که در محضر نماينده مقام معظم رهبري هستيم گفت: روش اعتدال نشات گرفته از سيره پيامبر اسلام(ص) و بزرگان و مراجع است.
دبير استان گلستان گفت: حزب مردم‌سالاري در فراز و فرودهاي گذشته توانسته نظام جمهوري اسلامي را تقويت کند و در شرايط حساس با توجه به روحيه اعتدالي امور مثبت در کشور صورت گرفته است.
وي گفت: اعتقاد داريم دولت روحاني به وجود آمده از تفکر اعتدال است و آقاي روحاني با رويکرد عقلانيت مسائل را دنبال مي‌کند.
در ادامه دکتر مصطفي کواکبيان دبيرکل حزب مردم‌سالاري گفت: خوشبخت هستيم که همزمان با روزهاي دهه کرامت و ولادت خسرو اقليم توس، انيس نفوس و شمس‌الشموس حضرت امام رضا(ع)، اردوي تابستاني حزب را در استان گلستان برگزار کرديم.
وي گفت: هنگام برنامه‌ريزي تاکيد ما اين بود که حتما ديدار با آيت‌الله نورمفيدي اولويت اصلي باشد. کواکبيان گفت: بايد به دنبال سياست اخلاقي باشيم نه اينکه اخلاق‌ ما سياسي باشد. بي‌شک يکي از شخصيت‌هايي که از ابتداي انقلاب نسبت به ايشان شناخت و ارادتي داشتيم آيت‌الله نورمفيدي بود. ايشان از معدود شخصيت‌هايي هستند که هم از امام و هم از رهبري حکم دارند و همچون شهيد صدوقي، دستغيب، مدني و اشرفي‌اصفهاني از ابتداي انقلاب از سنگر انقلاب حفاظت کردند و در خط مستقيم اسلام و امام بودند.
دبيرکل مردم‌سالاري با يادآوري اينکه آخرين باري که خدمت آيت‌الله نورمفيدي بوديم در مراسم تشييع جنازه آيت‌الله نصيري در سمنان بود، گفت: آن مراسم خاطرات خوبي براي ما داشت. کواکبيان به تشريح آنچه در اردوي تابستاني اتفاق افتاده پرداخت و با توضيحاتي در مورد حزب مردم‌سالاري گفت: اين حزب بي‌استثنا در 31 استان کشور شوراي اجرايي و دفتر دارد. صد و هشتاد دفتر حزبي در شهرستان‌ها داريم و تنها حزبي هستيم که همه قواعد حزبي از جلسات شوراي مرکزي، شاخه‌ها، کميته‌ها و ديگر موارد را رعايت مي‌کنيم.
وي گفت: حزب مردم‌سالاري در شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات نقش موثري دارد و بنا داريم خط امام را تقويت کنيم.
کواکبيان گفت: از بس که خط امام از سوي احزاب اصلاح‌طلب کمتر مطرح مي‌شود، گروه‌هاي انحرافي با شعار بازشناسي خط امام بنا دارند خودشان را مطرح کنند.
وي گفت: استان گلستان به خط امام ارادت و علاقه دارد و دنباله‌رو راه رهبر معظم انقلاب است. کواکبيان گفت: ما در انتخاب آقاي روحاني و تشکيل دولت يازدهم نقش موثري داشتيم اما خوشحاليم که در اين دو سال گذشته اعضاي حزب مردم‌سالاري سهم‌خواهي نکردند و بيشترين تلاش را براي کمک و همکاري با دولت داشته‌اند. حتي برخي اعضاي حزب مردم‌سالاري مسوولان ستاد روحاني در استان‌ها بودند.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري گفت: اگر قرار بود روند دولت قبلي ادامه داشته باشد کشور با چالش روبرو مي‌شد، به همين دليل براي روي کار آمدن دولت تدبير و اميد تلاش کرديم.
در ادامه آيت‌الله نورمفيدي با تاکيد بر اينکه خوشحالم که در اين مجلس دوست قديمي و برادر خوبم جناب آقاي کواکبيان را زيارت مي‌کنم و اينکه خوشبختانه ايشان يک لفظ است در چندين معنا گفت: ايام دهه کرامت ولادت امام رضا است در اين زمان بيش از هر زمان ديگر به وصل نزديک مي‌شويم نه احساس و خوشحالي کردن ظاهري.
وي گفت: اتصال معنوي، اخلاقي با پيشوايان اديان داشته باشيم و از حضرت رضا(ع) و همه ائمه از تاثيرگذارترين فضايل از توحيد تا ريزترين مسائل زندگي الگو مي‌گيريم. آنها پيشواي ما هستند و هرچه به آنها نزديک شويم در مسائل اخلاقي و عملي بيشتر شبيه آنها مي‌شويم و هرچه دورتر شويم فضائل اخلاقي ما کمرنگ‌تر مي‌شود. وي گفت: ويژگي ائمه و امام رضا(ع) مردمي بودن آنها است. اين يک بحث مقطعي نبود که بنا به شرايط تغيير کند، بلکه امام رضا(ع) در هر زمان براي مردم اهميت قائل بودند و مردم براي ائمه يک اصل بودند نه يک پل.
وي با اشاره به داستان‌هايي که در مورد زندگي امام‌رضا(ع) نقل مي‌شود گفت: هنگامي که امام‌رضا(ع) را به خراسان دعوت مي‌کردند، مامون دنبال اهداف خاصي بود که امام رضا(ع) بر آن اهداف اشراف داشت به همين دليل موضع‌گيري امام ضد مامون بود.
آيت‌الله نور‌ مفيدي افزود: مامون براي امام رضا(ع) خدمتگزاراني تعيين کرده بود اما امام رضا(ع) در کنار خدمتگزاران مي‌نشست و با آنان غذا مي‌خورد. يک روز مامون به امام گفت: نبايد با اين‌ها بنشيني و امام پاسخ داد: خداي ما يکي است و در آخرت اعمال به درد ما مي‌خورد. پول و ثروت ملاک نيست. اين به معناي اعلام جنگ ما مامون بود و اين درسي است که مردم بايد از ائمه ياد بگيرند.
وي گفت: مردم در نگاه ائمه و پيامبر (ص) جايگاه بالايي داشتند. بر همين اساس در قرآن آمده است که «شاورهم في‌الامر» يعني مردم در دين جايگاه خاصي دارند يا در آيه «امرهم شورا بينهم» آمده است که در امر و امور اجتماعي بين مسلمانان بايد مشورت باشد. امروز اگر رهبر مي‌خواهد با توده مردم مشورت کند و حرف مردم به گوش رهبري و نظام برسد راهش چيست؟
وي گفت: مجلس شوراي اسلامي مسووليت وضع قوانين را دارد اما اين که صداي مردم به گوش رهبري برسد راهش را بايد پيدا کنيم.
وي گفت: افراد که نمي‌توانند صدايشان را به گوش رهبري برسانند و ديدگاهشان را بگويند در گذشته پيامبر مردم را در مسجد جمع مي‌کرد و مشورت مي‌کردند. در جنگ احد پيامبر مشورت کرد و خيلي‌ها نظر مخالفي دادند. پيامبر معتقد بود که در مدينه بمانيم اما نظر جوانان اين بود که به استقبال دشمن برويم که ديديم چه اتفاقي افتاد و مي‌بايست نظر پيامبر اجرا مي‌شد اما ايشان اعتراضي هم نکردند.
نور مفيدي گفت: امروز اگر بنا باشد رهبر انقلاب با مردم مشورت کند و نظرشان را بخواهد راهي ندارد به جز اين که احزاب تشکيل شود. يک حزب مهم است البته من حزبي نيستم اما طرفدار احزاب هستم.
بنابراين بايد احزاب تشکيل شود و اين يک اصل کلي اسلامي اجرايي شود. وي گفت: احزاب بايد براي «و شاور هم في‌الامر» تشکيل شود.
تشکيل احزاب تعطيل بردار نيست مگر چند حزب مهم و مايه‌دار در کشور داريم اين‌ها مي‌توانند حرف‌هايشان را به صحنه بياورند و منعکس کنند وي گفت: جايگاهي که مردم دارند و امام و رهبري بارها در مورد آن صحبت کرده‌اند نشان مي‌دهد که جايگاه مردم ريشه ديني و برهاني دارد و راهکار آن تشکيل احزاب است وي گفت: در مورد احزاب محدوديت قايل هستيم احزاب در اظهار کردن مسائل اجتماعي، اخلاقي، فرهنگي و اقتصادي آزاد هستند اما اين آزادي حد و مرزي دارد که اساس اين کشور، قانون اساسي و حد و مرز نظام يعني رهبري هستند.
وي با اشاره به جلسه هيات دولت با رهبري گفت: ايشان رضايت خودشان را از عملکرد هيات دولت اعلام کردند. اظهارات رهبري به نوعي بود که تاکنون مشابه آن را نديده بوديم. ايشان بر همدلي تاکيد کردند و مثال آن راهپيمايي 22 بهمن بود که همه مردم با هر سليقه‌اي در اين راهپيمايي شرکت کردند‌. اما جهت‌گيري يکي است.
وي گفت: احزاب بايد جهت‌گيري واحد داشته باشند. هيچ کشوري اجازه تشکيل حزبي را نمي‌دهد که اصول کلي را قبول نداشته باشد.
نورمفيدي گفت: جهت‌گيري واحد اين است که کشورها پيشرفت کنند و به قله‌ها برسند. ايران بايد از نظر علمي، سياسي، اخلاقي و معنوي جلو برود.
نور مفيدي گفت: همه به اين اعتقاد داريم که احزاب دلسوز نظام هستند و شرايط زمانه را درک مي‌کنند اما بدانيم که دشمن ما را رها نمي‌کند و بايد در دام دشمن نيفتيم. وي گفت: قانون اساسي و رهبري که محوريت نظام را دارد بايد مورد توجه باشد. امروز ديگر جاي درگيري نيست. درگيري ما را عقب مي‌اندازد و سابقه تاريخي کشور اين را مي‌گويد.
وي گفت: بارها ايران رو به جلو بود اما معرکه‌ها ما را عقب انداخت. زماني که اميرکبير در ايران بود همان شرايط در ژاپن بود. اما امروز آنها کجا هستند و ما کجا؟ بنابراين اجازه ندهيم بار ديگر تجربه‌هاي مشروطيت، ملي شدن نفت، مدرس و ديگر موارد اتفاق بيفتد.
وي گفت: ديگر جاي دعوا در اين کشور نيست. کشور به جاي خوبي رسيده اما نمي‌خواهيم بگوييم عيب نداريم. کجاي دنياست که عيب نداشته باشد؟
نور مفيدي افزود: اتحاد بايد ادامه داشته باشد و اختلافات را کنار بگذاريم همه احزاب رويکرد مشترک داشته باشند اما اختلافات سليقه به شرط آن که با عقلانيت و منطق باشد اشکالي ندارد.
کد مطلب: 84