دوازدهمین اردوی تابستانی این حزب برگزار شد

دبیرکل حزب مردم‌سالاری: توسعه سیاسی در کشور بسیار کند حرکت می‌کند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۳
Share/Save/Bookmark
 
دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری در مراسم افتتاحیه دوازدهمین اردوی تابستانی حزب گفت: در دهه کرامت قرار داریم و در آستانه ولادت افتخار ایرانیان آقا امام رضا(ع) هستیم و آن را گرامی می‌داریم. همچنین یاد و خاطره شهدای ۱۷ شهریور و شهدای عزیز استان گیلان را در کنار مبارز همیشه جاویدان استان گیلان شهید میرزا کوچک‌خان جنگلی گرامی‌ می‌داریم.
دوازدهمین اردوی تابستانی این حزب برگزار شد
دکتر کواکبیان در ادامه گفت: خدا را شاکر هستیم که دوازدهمین اردوی تابستانی را در خطه گیلان و شهرستان ماسال برگزار کردیم.
وی با اشاره به دوازدهمین اردوی تابستانی حزب مردم‌سالاری گفت: برگزاری دوازدهمین اردوی حزب به معنای برگزاری آن در دوازدهمین سال پیاپی است و این اردو هر سال در یک استان برگزار می‌شود.
دکتر کواکبیان با تقدیر از آقای محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای محجوب به عنوان یک عنصر تشکیلاتی نشان دادند که بهتر از بسیاری از احزاب فعالیت دارند و نشان و نمود آن این است که به غیر از آقای محجوب چهره اصلاح‌طلب دیگری در تهران رای نیاورد. وی در ادامه گفت: بنده به شخصه شاهد فریادها و دفاع ایشان از محرومین و تولید کنندگان در مجلس هشتم بودم و ایشان  همیشه پرچمدار حمایت از تولیدات داخلی بوده است.
نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی گفت: بنده تعبیرم این است که در طول یک دهه گذشته حزب مردم‌سالاری و خانه کارگر یک عقد اخوت برادر خواندگی دارند.
وی در ادامه گفت: اعتقاد حزب مردم‌سالاری این است که سیاست ورزی کند و در ۱۵ سال فعالیت خود تلاش خود را در راستای سیاست ورزی انجام داده است.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: بنده در شخصیت‌های سیاسی کشور فقط آقای کروبی را دیده‌ام که محکم در این زمینه آمدند و فعالیت کردند. ولی متاسفانه تعدادی از افراد امروز این نگرش را ندارند و با دید برادر بزرگتری  یا پدری و نگاه از بالا به این موضوع می‌نگرند و حاضر نیستند در قالب حزب تلاش کنند و راغب به نهادهایی مثل بنیاد هستند.
وی در ادامه با دفاع از تحزب و حزب گرایی گفت: ولی در حزب همه اعضا مدعی هستند و نگاه از بالا وجود ندارد و دبیر کل همه حرف‌ها را باید گوش بدهد و پخته عمل کند.
دبیرکل حزب مردم‌سالاری با اشاره به اردوی تابستانی ماسال گفت: امروز ۱۲۰ دبیر شهرستانی و ۲۵ دبیر استانی در این مراسم حضور دارند.
نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی با اشاره به لزوم جدی گرفتن بحث مردم‌سالاری گفت: اگر بخواهیم مردم‌سالاری را جدی بگیریم و بگوییم که مردم‌، سالار هستند باید لوازم آن را نیز فراهم کنیم.
رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: در تاریخ ۱/۱/۸۲ مقام معظم رهبری در حرم رضوی فرمودند ما در جمهوری اسلامی علاوه بر مشروعیت الهی مشروعیت مردمی نیز داریم.
یعنی تا مردم چیزی را نخواهند هیچ موضوعی شکل نمی‌گیرد و در نظام ما مردم مشروعیت بخش نظام هستند و درانتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ رهبری فرمودند: رای مردم حق‌الناس است و ما در روایت داریم خداوند حق‌الله را می‌بخشد ولی حق‌الناس را نمی‌بخشد و نیاز به طلب مغفرت از فرد دارد و اگر مردم، سالار هستند باید به آنها احترام بگذاریم و هر کس حقوق مردم را تضییع کند. حق‌الناس را ضایع کرده است.
ایشان در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درحرم مطهر حضرت امام که فرموده بودند که: ما مردم‌سالاری را به خود نچسباندیم به خاطر اینکه غربي‌ها از ما می‌خواهند گفت: اوریانا فالاچی خبرنگار معروف بین‌‌المللی از حضرت امام(ره) پرسیدند: چرا نمی گویید جمهوری دموکراتیک اسلامی که حضرت امام در جواب ایشان فرمودند: این لفظ زاید است. زیرا در ذات اسلام دموکراسی مندرج است و دموکراسی اسلام بالاتر از دموکراسی غربی است.
مدیر مسوول روزنامه مردم‌سالاری با اشاره به دیدگاه رهبری که ما مردم‌سالاری را سنجاق نکردیم گفت: در ذات اسلام مردم‌ سالاری است و امام(ره) نیز وقتی می‌فرمودند میزان رای ملت است آن را شعار نمی‌دانستند بلکه آن را شعور فقهی می‌دانستند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: ما نیز برای اینکه این شعور را ادامه دهیم یک راه دقیق آن با سازوکار مشخص انتخابات است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: لازمه جمهوریت دموکراسی و لازمه دموکراسی انتخابات و لازمه انتخابات رقابت و لازمه رقابت احزاب است و حزب نیز هسته اصلی مردم‌سالاری است و اگر احزاب قوی درکشور نباشند انتخابات معنادار شکل نمی گیرد.
دکتر کواکبیان گفت: بنده گفته‌‌ام که از افتخارات حزب مردم‌سالاری این است که ما همیشه تاثیر گذار بوده‌ایم و اخیرا در مسکوت کردن طرح انتخابات مجلس به مدت سه ماه ما تاثیرات بسیاری داشتیم.
دبیر کل حزب مردم‌سالاری با اشاره به نیازهای احزاب گفت: ما گفتیم که حزب باید رادیو و تلویزیون خصوصی داشته باشد.
احزاب باید تمامی امکانات اطلاع‌رسانی اعم از مجازی و مکتوب را داشته باشند تا بتوانند عقاید خود را منتقل کنند.
وی در ادامه گفت: بنده به آقای ضرغامی نیز گفتم همانطور که در زمینه‌های مختلف شبکه اختصاص داده می‌شود به احزاب نیز یک شبکه تلویزیونی بدهید تا دیدگاه‌های خود را منتقل کنند.
این استاد علوم سیاسی در ادامه گفت: ما اعتقاد داریم طبق قانون اساسی باید هیات منصفه احزاب سیاسی تشکیل شود و ما امروز این هیات را نداریم.
زیرا معنی جرم سیاسی مشخص نیست و تفاوتی بین جرم سیاسی و امنیتی وجود ندارد.
موسس خانه احزاب ایران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه خانه احزاب گفت: ما معتقد به بازگشت خانه احزاب هستیم. کما این که بر این باوریم قانون انتخابات باید به گونه‌ای اصلاح شوند که مردم علاوه بر اشخاص بتوانند به احزاب هم رای دهند و حزب حائز اکثریت آرا نامزد مورد تایید صلاحیت واقع شده را برگزیند و  هیچ نیازی هم به تغییر قانون اساسی در این زمینه نیست.
این فعال اصلاح‌طلب با اشاره به اهمیت فراوان دو نعمت امنیت و بهداشت درروایات دینی گفت: دولت یازدهم خوشبختانه در این زمینه خوب عمل کرده است.
و باتوجه به وضعیت منطقه درعراق، سوریه و... ما شاهد هستیم که امنیت کشور خوب است و در بحث بهداشتی نیز اقدامات مثبتی صورت گرفته است.
دبیر کل حزب مردم‌سالاری با اشاره به روند توسعه سیاسی در کشور گفت: این یک واقعیت است که دولت یازدهم در توسعه سیاسی خیلی کندعمل می‌کند و بعد از گذشت یک سال هنوز خانه احزاب باز نشده است.
وی در ادامه گفت: مشکل  اصلی ما این است که برخی از اصول قانون اساس معوق مانده است.
رئیس‌دوره‌ای شورای هماهنگی اصلاحات با اشاره به اقدامات قانونی حزب مردم‌سالاری گفت: حزب مردم‌سالاری هیچ وقت خارج از مقررات کشور حرکت نکرده است.
دبیر کل حزب مردم‌سالاری با اشاره به ارائه طرح‌هایی که در زمینه‌های سیاسی ارائه کرده‌اند گفت: وقتی که ما طرح مناسک را مطرح کردیم، حتی برخی از دوستان اصلاح‌طلب شرکت نکردند و با ناامیدی به آینده سیاسی کشور نگاه می‌کردند.
دکتر کواکبیان با اشاره به اینکه حزب مردم‌سالاری هیچگاه دست از فعالیت در عرصه سیاسی برنداشته است گفت: حتی آقای روحانی برای اولین‌بار در کنگره یازدهم ما در ۵ بهمن ۹۱ اعلام کاندیداتوری کردند و حزب مردم‌سالاری در زمان انتخابات ریاست جمهوری نیز پیش از همه در حمایت از ایشان اطلاعیه، ویژه‌نامه و پوستر  چاپ کرد.
این فعال اصلاح‌طلب با اشاره به غفلت‌های صورت گرفته توسط دوستان اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس گذشته گفت: ما معتقدیم که ای کاش در مجلس نهم بیشتر فعالیت می‌کردند و وقتی که ما در انتخابات مجلس لیست ارائه کردیم از ما حمایت می‌کردند. به گونه‌ای که ما نتایج آن را در یک رایی که آقای نجفی برای رای اعتماد وزارت آموزش و پرورش کم آوردند دیدیم.
ایشان درادامه گفت: آخرین اقدام تلخ مجلس نهم نیز در استیضاح وزیر علوم صورت گرفت که به نظر می‌رسد آقای فرجی دانا مظلوم واقع شدند.
دکتر کواکبیان در ادامه گفت: دولت نیز باید بیشتر از ایشان حمایت می‌کردند و به نظر می‌رسد عملکرد دولت می‌توانست بهتر ازاین باشد.
دبیر کل حزب مردم‌سالاری با یادآوری از طرح «امام» برای انتخابات مجلس دهم (یعنی ائتلاف ملی اصلاح‌طلبان مملکت) گفت: در مورد مجلس دهم هیچکس خودش را برادر بزرگتر نبیند و همه با همدیگر متحدانه یک لیست بدهیم و حزب مردم‌سالاری به عنوان تنها حزب اصلاح‌طلبی که از امکانات روزنامه و نیروی انسانی قوی برخوردار است در همه استان‌ها فعالیت و دفتر دارد همه توان خود را برای  همکاری‌ لازم  انجام داده و هماهنگی‌های مورد نیاز را ایجاد می‌کند.
دبیرکل حزب مردم‌سالاری: با اشاره به برگزاری ۵ «همایش‌ دل آرامیم»، «تدبیر هسته‌ای»، «مشروطیت آغاز اصلاح‌طلبی»، «نحوه تعامل دولت یازدهم و اصلاح‌طلبان» «تداوم اصلاحات با دولت یازدهم» توسط حزب مردم‌سالاری در شهرهای مختلف کشور گفت: با اینکه رهبری نیز حمایت کامل از تیم مذاکره کننده را دارند اما باز یک تعدادی هستند که دل واپس‌اند‌.
دکتر کواکبیان در پایان خاطرنشان کرد: ما نهایت تلاشمان این است که با دولت تدبیر و امید اصلاحات را ادامه دهیم. البته در صورتی که خودشان نخواهند ما باز هم نخواهیم گذاشت پرچم اصلاحات در چارچوب قانون اساسی و نظام برآمده از خون شهیدان بر زمین بماند.
کد مطلب: 10