دبيرکل حزب مردمسالاري در کميسيون احزاب بيست و هشتمين کنفرانس بين المللي وحدت اسلامي:

تاسيس دبيرخانه اتحاديه احزاب جهان اسلام را بايد جدي گرفت

پيشنهاد کواکبيان براي تشکيل حزب جهاني مستضعفان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۰
Share/Save/Bookmark
 
دبيرکل حزب‌ مردم‌سالاري گفت: همانگونه که امام خميني(ره) نيز فرموده‌اند بايد به فکر تشکيل حزب جهاني مستضعفان در مقابل سلطه‌گران بين‌المللي باشيم.
تاسيس دبيرخانه اتحاديه احزاب جهان اسلام را بايد جدي گرفت
به گزارش ايسنا، مصطفي کواکبيان دبيرکل حزب مردم‌سالاري در جريان برگزاري بيست‌وهشتمين کنفرانس بين‌المللي وحدت اسلامي در کميسيون «نقش احزاب کشورهاي اسلامي جهان در تحقق وحدت امت اسلامي» با اشاره به نقش اسلام در حل مشکلات و اداره جوامع، اظهار کرد: همگان بر اين باوريم که نظريه مردم‌سالاري ديني مي‌تواند براي نظام‌سازي سياسي در جهان مورد توجه قرار بگيرد.
وي با بيان اينکه همانگونه که امام خميني(ره) رهبر انقلاب در پاسخ به خبرنگار اوريانا فالاچي فرمودند در ذات اسلام دموکراسي مندرج است و دموکراسي اسلام بالاتر از دموکراسي‌هاي غربي است، گفت: همانگونه که مقام معظم رهبري نيز همواره تاکيد فرموده‌اند دموکراسي همانند سنجاقي نيست که به اسلام متصل شده باشد بلکه مردم‌سالاري روي ديگر سکه اسلام است.
اين فعال سياسي با بيان اينکه همگان مي‌دانيم که هر دموکراسي نيازمند انتخابات مردمي است و همچنين هر انتخاباتي نيز نيازمند رقابت سياسي است گفت: هر رقابتي نيازمند وجود احزاب و تشکل‌هاي سياسي است پس نمي‌توان مدعي دموکراسي در کشورهاي اسلامي بود اما نقش احزاب را ناديده گرفت.
نائب رئيس کميته احزاب کنفرانس وحدت اسلامي اضافه کرد: خوشبختانه در جمهوري اسلامي ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي پيشرفت‌هاي خوبي در زمينه احزاب اتفاق افتاده است که اميدواريم اين حرکت موفقيت‌آميز همچنان به حول و قوه الهي تداوم پيدا کند.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري اظهار کرد: من به عنوان دبيرکل يک حزب اصلاح‌طلب در اولين نشست احزاب جهان اسلام افتخار دارم که پيشنهاد کنم همانگونه که دبيرکل حزب موتلفه اسلامي تاکيد کرده است ما هم قبول داريم که ۵ حزب جهان اسلام يعني احزاب موتلفه و مردم‌سالاري از ايران، جنبش امل از لبنان، حرکت حماس از فلسطين و مجلس اعلاي عراق جهت پيگيري براي تاسيس دبيرخانه اتحاديه احزاب جهان اسلام به عنوان يک کميته موضوع را به صورت جدي پيگيري کنند.
کواکبيان با تاکيد بر اينکه مشکل تکفيري‌ها و امثال داعش هرچند مهم است اما مهمتر از آن اتحاد جهان اسلام براي مقابله با تفرقه‌افکني است و به مصداق آيه کريمه «انما المومنون اخوه» گفت؛ بايد موضوع اتحاد را با راه‌حل‌هاي اساسي پيگيري کنيم. ما بايد بپذيريم که «محمد رسول‌الله والذين معه اشداء علي‌الکفار رحماء بينهم» را متاسفانه امروز برخي کشورهاي اسلامي برعکس عمل مي‌کنند و در خدمت مستکبران جهاني و دشمن همديگر در ميان کشورهاي اسلامي هستند.
وي با اشاره به اقدامات تروريستي صورت گرفته در پايتخت فرانسه افزود: البته آنچه در پاريس اتفاق افتاد مصداق آيه «و مکروا و مکرالله و الله خيرالماکرين» بود که دامن کشورهاي اروپايي را نيز گرفت.
وي تصريح کرد: ما به عنوان کشورهاي مسلمان بايد نگران تفرقه ميان خود باشيم و احزاب نيز مي‌توانند در تنوير افکار عمومي ملت‌ها در جهان اسلام تلاش‌هاي مجدانه‌اي داشته باشند.
کواکبيان با تاکيد بر اينکه موضوع مقاومت جهان اسلام و حمايت از فلسطين مظلوم هرگز نبايد به عنوان موضوعي محوري به دست فراموشي سپرده شود گفت: بايد در اجلاس‌هاي وحدت ميان مسلمانان راهکارهاي عملي بهتري براي حمايت از موضوع مقاومت پيدا کنيم. در همين راستا پيشنهاد مي‌کنم که دبيرخانه اتحاديه احزاب جهان اسلام حتما کميته ويژه‌اي براي اين موضوع تشکيل دهد.
وي در ادامه با تاکيد بر اينکه بحث احزاب مختص به جهان اسلام نيست گفت: همانطور که امام خميني(ره) فرموده‌اند ما بايد به فکر تشکيل حزب جهاني مستضعفان در مقابل سلطه‌گران بين‌المللي باشيم. در همين راستا دبيرخانه اتحاديه احزاب جهان اسلام مي‌تواند کميته خاص ديگري را نيز براي تشکيل يک حزب جهاني مستضعفان چاره‌انديشي کند.
دبيرکل حزب مردم‌سالاري در پايان با ابراز اميدواري از پيگيري کميسيون احزاب کشورهاي اسلامي براي آزادي رهبران احزاب جهان اسلام همچون شيخ علي سلمان در بحرين و صمد اف در آذربايجان اظهار کرد: اميدواريم در آينده نيز شاهد برگزاري نشست احزاب کشورهاي اسلامي در ساير کشورها باشيم.
کد مطلب: 12