مصطفي کواکبيان مدير مسوول روزنامه مردمسالاري و کانديداي انتخابات مجلس دهم با بيان اينکه نداشتن قانون جامع رسانه و مطبوعات از مشکلات اصلي مطبوعات کشور ماست، گفت: مقام معظم رهبري در ابتداي مجلس ششم مسکوت ماندن موضوع قانون جامع رسانه را مطرح کردند و امروز در حال شکلگيري مجلس دهم هستيم. پس از آن زمان خيلي ميگذرد و امروز نيازمند قانون مطبوعاتي جامع هستيم که حتي فضاي مجازي و سايبري را در بر بگيرد.
وي با تأکيد بر اينکه بايد از برخورد دوگانه در عرصه مطبوعات جلوگيري شود، خاطرنشان کرد: همه چيز بايد براساس قانون باشد و هيچکس از رانت ويژه برخوردار نباشد.
وي با اشاره به اينکه مجلس وزانت و منزلت خود را در سالهاي اخير از دست داده است، گفت: مجلس امروز در رأس امور و عصاره فضايل ملت نيست.
کواکبيان با تأکيد بر اينکه مجلس بايد مو را از ماست بيرون بکشد و نظارت دقيق داشته باشد، گفت: مجلسي که پاک نباشد نميتواند نظارت درستي داشته باشد.
وي گفت: ماه اسفند ماه خانهتکاني است و در اين ماه بايد خانهتکاني اساسي از مجلس به عمل آيد.
الياس حضرتي مدير مسوول روزنامه اعتماد نيز با اشاره به اينکه برجام با وجود مخالفان و موافقان به جمعبندي رسيد، اظهار کرد: برجام قراردادي در چارچوب بود که به امضاي شوراي امنيت ملي و تأييد رهبري رسيد و ملت بر اساس اين محور ميخواستند تصوير خوبي از خود به دنيا ارائه دهند و امروز در کنار برجام به دنبال مجلسي قوي هستند.
اين کانديداي انتخابات مجلس دهم با بيان اينکه از مشارکت حداکثري مجلس قوي برميآيد و از مشارکت ضعيف مجلسي ضعيف حاصل ميشود، تصريح کرد: رأي بالا به يک نماينده روحيه قوي و اقتدار به او ميدهد و رأي پايين يک نماينده باعث ميشود که او در بيان نظرات خود اعتماد به نفس کافي را نداشته باشد.
وي تأکيد کرد: ما به عنوان خانواده بزرگ مطبوعات جمع شدهايم و تصميم گرفتهايم تا همه تلاش خود را داشته باشيم تا در انتخابات پيش رو شاهد انتخابات حداکثري باشيم.
وي در ادامه مشکلات فرهنگي و اجتماعي جامعه اشاره کرد و گفت: اميدواريم که در صورت ورود به مجلس بتوانيم پل ارتباطي بين خانواده مطبوعاتي کشور و مرکز قانون گذاري باشيم و بتوانيم با انتقال مطالب گرهها را باز کنيم.
محمدعلي وکيلي مدير مسوول روزنامه ابتکار با اشاره به جايگاه ايران در جهان در رديف چهار، پنج قدرت برتر جهاني به عنوان قدرت هماوردي، گفت: متأسفانه در داخل کارنامه قابل قبولي نداريم و به جامعهاي پر از مين تبديل شدهايم. از جمله مينهاي افسردگي، بيکاري، بياعتمادي، فساد و اعتياد.
اين کانديداي انتخابات مجلس دهم با بيان اينکه حرکت در جامعهاي پر از مين به مردم احساس ناامني ميدهد، گفت: اين شرايط محصول رويکردهاي غلطي است که در مجلس شوراي اسلاميبه خصوص در دو سه دوره اخير شاهد بوديم.
وي با اشاره به اينکه امام (ره) ميزان را رأي ملت و مجلس را در رأس امور ميدانستند، تصريح کرد: وقتي مجلس در رأس امور است که خط قرمز مجلسيان، ملت باشند و صداي ملت در مجلس پژواک داشته باشد.
وکيلي با تأکيد بر اينکه قانونگذاري در مجلس بايد لايحهمحور باشد، گفت: در انتخابات پيش رو بايد اصل را بر مشارکت بگذاريم چرا که نتيجه فرع است.
در ادامه اين نشست حسن زماني به اولويتهاي مجلس دهم اشاره کرد و گفت: با توجه به اينکه چرخهاي اقتصاد ما زنگ زده بايد آن را روغنکاري کنيم، پس اولويت اول ما رونق اقتصادي کشور است. وي با اشاره به وجود 7 ميليون جوان بيکار در کشور، گفت: لشکر بيکاران ما در حال انفجار هستند. همچنين 15 ميليون جوان آماده ازدواج داريم و براي نظام جمهوري اسلاميبا توجه به تأکيد بر افزايش نسل اين موضوع نقطه بسيار تاريکي است و مجلس و دولت بايد با هم براي حل اين معضلات تلاش جدي کنند. اين کانديداي انتخابات مجلس دهم به معضل اعتياد در کشور و وجود سه ميليون معتاد اشاره کرد و گفت: همچنين موضوع سهم مردم در بخش سلامت بايد به عنوان اولويت مجلس دهم مورد توجه قرار گيرد و در مجلس دهم بايد سهم مردم در بخش سلامت به زير 20 درصد برسد.
براساس اين گزارش در ادامه اين نشست طه عبدخدايي کانديداي انتخابات مجلس دهم با بيان اينکه هميشه از تندرويهاي ضربه خوردهايم، گفت: ما هميشه از مجلس تند ضربه خوردهايم و نيازمند مجلسي متعادل و عقلگرا هستيم.
وي با اشاره به اينکه نمايندگان در مجلس وظيفه قانونگذاري و تقنين را بر عهده دارند، گفت: ما به عنوان شهردار، فرماندار و يا رئيس آب و فاضلاب انتخاب نميشويم بلکه به مجلس ميرويم تا قانونگذاري کنيم و اين کار نيازمند عقل و درايت و تجربه اجرايي است.
در ادامه مهدي آزادواري ديگر کانديداي انتخابات مجلس دهم نيز با بيان اينکه در حال حاضر کشور نياز به سخنراني، حرف و شعار ندارد و مشکل ما در اجراست، گفت: مشکلاتي مانند مسکن، ازدواج و بيکاري از اولويتهايي است که در مجلس دهم براي حل آنها بايد به طور جدي اقدام کنيم.