دبيرکل حزب مردم سالاري در جمع خبرنگاران ايلام:

اگر عارف کانديداي رياست نشود، آماده‌ام نامزد رياست شوم

هيات رئيسه مجلس دهم از سوي فراکسيون اصلاح‌طلبان اعتدالگرا تعيين خواهد شد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۱۰
Share/Save/Bookmark
 
دبير کل حزب مردم‌سالاري که براي حمايت از کانديداي اصلاح‌طلبان به ايلام سفر کرده بود با بيان اينکه اهميت مرحله دوم دهمين انتخابات مجلس شوراي اسلامي ‌کمتر از مرحله اول نيست، گفت: ما بر اين باوريم که مردم حماسه‌اي را که در هفتم اسفند با حضور بالاي 60 درصد در سراسر کشور آفريدند با مشارکت بيشتر، تکميل کنند.
از جمله برنامه‌هاي اين سفر نشست با هيات مديره خانه مطبوعات و سخنراني در جمع مردم ايلام و شهر سرابله و همچنين سخنراني در جمع دانشجويان دانشگاه ايلام است.
«مصطفي کواکبيان» در نشست خبري با خبرگزاري‌هاي استان ايلام، با بيان اينکه حدود 17 ميليون نفر در مرحله دوم واجد شرايط راي دادن هستند، اظهار کرد: تعداد 55 حوزه انتخابيه در سطح کشور براي انتخابات 68 نفر با کانديداتوري 136 نفر، رقابت انتخاباتي اين دوره را شکل داده‌اند.
وي با اشاره به اينکه خوشبختانه در شهرهاي مختلف بر اساس اطلاعي که داريم بسيار شور و شوق زياد است، افزود: برخلاف آن تصوري که مي‌کردم که مردم در مرحله دوم کمتر شرکت مي‌کنند اما برآورد ما اين است که به همان ميزان مرحله اول انشاءالله اين مشارکت شکل بگيرد، چون مجلس مجموعا هر دو مرحله تکميل کننده انتخابات پارلمان هستند و ما تمام تلاشمان همين است.
دبير کل حزب مردم‌سالاري اضافه کرد: يکي از دلايلي که برنامه‌ريزي کردم در اين مدت به چندين استان سفر کنم غير از اينکه از نامزدهاي اصلاح‌طلب حمايت مي‌کنيم يک فلسفه‌‎اش تشويق مردم به مشارکت حداکثري است که اميدوارم اين مهم حاصل شود.
کواکبيان خاطرنشان کرد: معتقدم که هر نماينده‌اي با پشتوانه آراي بيشتري از مردم به مجلس بيايد قطعا اقتدار مجلس نيز بالاتر خواهد رفت و مجلسي که خانه ملت محسوب مي‌شود با پشتوانه آراي بيشتر مي‌تواند بهتر تصميم بگيرد.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد: ميزان مشارکت حداقل به اندازه مرحله اول باشد شايدم بيشتر کاري که مردم در 7 اسفند شروع کردند در 10 ارديبهشت تکميل کنند.
کواکبيان در پاسخ يک خبرنگار درباره اولويت‌هاي کاري ليست اميد گفت: ايجاد اشتغال براي جوانان، استيفاي حقوق زنان، ارتقاي منزلت جوانان و آحاد مردم براي اينکه يک زندگي شرافتمندانه داشته باشنداز جمله برنامه‌هاي ما است و به همين دليل بحث پوست‌اندازي و خانه تکاني مجلس دهم را مطرح کرديم تا مردم اميدوارانه در مرحله دوم شرکت کنند.
وي ادامه داد: ما در مجلس آينده آرامش را مطرح کرديم و به دور از دغدغه‌ها چه جنبه داخلي و چه جنبه خارجي و بين‌المللي به دور از تنش‌ها و درگيري و به دور از بد اخلاقي‌ و تهديدها و تحريم‌ها کشور با آرامش پيش برود و تعامل مثبتي با دنيا پيدا کنيم. اين فعال سياسي گفت: مشکل اصلي مردم مسئله اقتصاد است. بحث مهار تورم، مهار نقدينگي رشد سرمايه گذاري، رشد اشتغال کاهش نرخ بيکاري، نظام بانکي و سلامت اقتصادي که شامل مجلس مي‌شود مد نظر ماست و معتقديم مجلسي که پاک نباشد نمي‌تواند رفع آلودگي کند. مجلس بايد وام‌دار قدرت و ثروت و رانت نباشد يعني نمايندگان با هويت مستقل با آزادي‌خواهي حرف دل مردم را بيان کنند.کواکبيان تصريح کرد: قانون مطبوعات بايد اصلاح شود و در خصوص احزاب بايد تجديد‌نظر کنيم و براي کانديداي مجلس شدن بايد ضوابطي تعريف شود و صرف داشتن مدرک تحصيلي کفايت نمي‌کند.
وي گفت: ما خيلي بلند پروازي نمي‌کنيم که در 4 سال تمام بخش‌ها گل و بلبل شود اما اصلاح‌طلبان به دنبال اين هستند تا بخش‌هاي مادر را اصلاح کنند.وي در خصوص رياست مجلس آينده گفت: در خصوص هيئت رييسه موضع گرفتم، گزينه حزب مردم‌سالاري براي رياست مجلس عارف است و کساني که عضو ليست هستند از تصميمات فراکسيون اصلاح‌طلبان اعتدال گرا حمايت خواهند کرد و اگر عارف هم اعلام آمادگي نکند،گزينه رييس مجلس حتما اصلاح‌طلب خواهد بود. اين فعال سياسي درباره برجام گفت: ما معتقد نيستيم که برجام همه خواسته ملت است معتقديم که در بدترين شرايط بهترين دستاوردها را داشت چون در شرايط بدي بوديم و چندين قطعنامه بايد بي‌اثر و تحريم‌ها لغو و ارتباط با کشورها بايد برقرار مي‌شد . هرچند عهدشکني از آمريکايي‌ها مشاهده مي‌شود و برخي رفتارهاي اين کشور وجاهت بين‌المللي ندارد و ايران نه تنها در سطح وزير خارجه بلکه بالاتر بايد اين را محکوم کند اين سوء‌نيت غربي‌هاست. اين بازي‌ها معنا ندارد اين باعث نشود که دلواپسان خوشحال شوند معتقدم برجام دستاوردهاي زيادي داشته ما بايد رصد کنيم در موقع خود بايد ما هم مقابله به مثل کنيم. به گزارش ايسنا دبيرکل حزب مردم‌سالاري درباره اظهارات سيف - رييس بانک مرکزي که توسط يکي از خبرنگاران مطرح شد، گفت: صحبت‌هاي سيف در راستاي تحقق برجام است و بايد در اين شرايط کمک کنند. آمريکايي‌ها امسال انتخابات رييس‌جمهوري دارند. جمهوري‌خواهان دوست ندارند برجام به سرانجام برسد اما دموکرات‌ها برعکس. بايد کمک کرد که آمريکا بد عهدي نکند. دلواپسان ما نبايد با آنها هماهنگ شوند.
کواکبيان در پاسخ به سوالي درباره آينده روابط ايران و عربستان گفت: اين کشور خود را برادر بزرگتر کشورهاي خليج فارس مي‌داند که البته بايد از خودش بزرگي نشان دهد ولي در بسياري از ماجراها خود را در برابر مسلمانان‌ها قرار داده است‌. مسئله ما با عربستان مراسم حج است که اگر نبود ما با آنها کاري نداشتيم. ما حسن همجواري با همسايگان را قبول داريم و کشورهاي شوراي همکاري خليج فارس بايد نشان دهند برادر هستند. اجلاس اخير استانبول معنا نداشت .ما مي‌خواهيم امنيت و عزت حجاج ما فراهم شود که خط قرمز ما در مسئله حج است، ما طرفدار حسن همجواري هستيم. وي در پاسخ به سوال ايسنا درباره سرنوشت شوراي سياستگذاري اصلاح‌طلبان گفت: اين شورا در انتخابات مجلس به خوبي نقش‌آفريني کرد و بعد از اين ‌نمايندگان بايد بنشينند و کار کنند. نيازي نيست کسي از بيرون به آنها برنامه دهد.ما بايد به احزاب کشور توجه کنيم شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات مرکب از 22 حزب است آنها براي ما مهمتر از اشخاص هستند. اين کشور، بايد روزي به سمت نظام حزبي برود تا در انتخابات رييس‌جمهوري آينده و شوراها، احزاب خود را نشان دهند. وي پيش‌بيني‌ کرد: 160 کرسي مجلس آينده از آن اصلاح‌طلبان و اعتدالگريان شود و اصولگرايان هم بتوانند 130 کرسي مجلس را تصاحب کنند.
کد مطلب: 165