معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان در ديدار جمعي از اعضاي شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري استان و بنياد توسعه سمنان تاکيد کرد؛

ضرورت توسعه سياسي و تقويت احزاب

تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۴
Share/Save/Bookmark
 
اعضاي شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري شاخه استان سمنان به همراه چند تن از اعضاي هيات تحريريه روزنامه پيام استان سمنان و برخي از اعضاي بنياد توسعه سمنان با معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان ديدار و گفتگو کردند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان در اين نشست ضمن گراميداشت هفته دولت و ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و آرزوي تحقق اهداف دولت تدبير و اميد که همان حل مشکلات مردم با اجراي اقتصاد مقاومتي است از حاضرين به لحاظ طرح موضوعات ارزنده و خوب منطقه تشکر و قدرداني کرد و به دکتر کواکبيان به خاطر انتخاب چنين افرادي که دلسوز و علاقمند به مردم و استان هستند تبريک گفت.
محمود قنبري همچنين مردم استان سمنان را با پيشينه تاريخي و صاحب علم و فضل و ادب برشمرد و گفت: اميدواريم با کمک شما و مردم عزيز بتوانيم در پيشبرد برنامه‌هاي دولت تدبير و اميد موفق و مويد باشيم.وي در ادامه ضمن استقبال از توسعه و فعاليت احزاب داراي مجوز گفت: امنيت جلسات و تجمعات قانوني تضمين مي‌شود. دکتر قنبري همچنين با تاکيد بر پيگيري موضوعات مطرح شده در اين جلسه از حاضرين خواست تا با حضور در صحنه سياسي و اجتماعي مشکلات استان مرتفع گردد. وي وجود حزب در اين برهه از زمان را شرط بديهي و اوليه جوامع بشري از جمله جوامع پيشرفته و کلاسيک يا در حال توسعه دانست.
معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان تصريح کرد: حزب نهاديست که در درون خود مهارت‌هاي سياسي، حکومتي، اداري، فني و مديريتي براي چگونگي اداره کشور، استان يا شهرستان پرورش مي‌دهد.
قنبري با تاکيد بر اينکه حزب در کشور ما در طول تاريخ به ويژه در زمان طاغوت در دل مردم رنگ باخت و هنوز هم نتوانسته جايگاه خود را پيدا کند اذعان داشت: حزب براي ايجاد وحدت و همدلي در جامعه مي‌تواند تاثير به‌سزايي داشته باشد و بايد پذيرفت، که هيچ جامعه‌اي با تک صدايي نمي‌تواند توسعه پيدا کند و با کمک احزاب توسعه مقدر مي‌شود و همه ما بايد تحمل صداي مخالف را داشته باشيم به شرط آنکه از خط قرمز عبور نکنيم. وي در بخش ديگري از سخنان خود مهمترين مسئله استان را مسئله آب عنوان کرد و افزود: استانداري سمنان هم مسئله انتقال آب از درياي خزر را براي استان که از مهمترين شاخصه‌هاي توسعه مي‌باشد پيگيري خواهد کرد. وي در پايان سخنان خود آب، راه و قطار برقي سريع‌السير را سه عامل اصلي توسعه استان برشمرد.
دکتر قنبري در پايان از همکاري دبير اجرايي حزب مردم‌سالاري استان با افراد نخبه و فرهيخته ابراز خرسندي کرد.
در ابتداي اين نشست دبير اجرايي حزب مردم‌سالاري استان سمنان ضمن عرض خير مقدم به معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان به معرفي اعضاي حاضر در جلسه پرداخت و در ادامه تاريخچه‌اي از تاسيس حزب مردم‌سالاري، روزنامه پيام و بنياد توسعه را بيان کرد.
ابوالقاسم کواکبيان تصريح کرد: حزب مردم‌سالاري تنها حزبي ست که در همه استان‌ها فعاليت مستمر دارد.
وي در ادامه با انتقاد از عدم بکارگيري فعالان سياسي اصلاح طلب تاکيد کرد: دوستان اصلاح‌طلب در زمان انتخابات نقش گسترده و پررنگي دارند ولي متاسفانه بعد از اتمام انتخابات بد اخلاقي‌هايي ديده مي‌شود، که دور از شأن اين افراد است.
سرپرست روزنامه پيام استان سمنان همچنين از حضور برخي از مديران دولت‌هاي قبل با توجه به اينکه با دولت دکتر روحاني همسو نيستند ولي همچنان در راس کار هستند انتقاد کرد و افزود: متاسفانه با وجود اينکه سه سال از زمان رياست‌جمهوري دکتر روحاني مي‌گذرد آن‌طور که بايد تغيير و تحولات صورت نگرفته است.
کواکبيان در پايان از تغيير جغرافياي مرکز استان در دولت‌هاي قبل نيز انتقاد کرد و افزود: مردم سمنان در مورد وجود ادارات کل در مرکز استان خواستار اجراي قانون هستند.
در ادامه محمد پازوکي از اعضاي شوراي مرکزي حزب تشکيل حزب مردم‌سالاري را انجام کارها را به شکل مدون و با برنامه عنوان کرد و افزود: ما در حزب مردم‌سالاري هر ساله کنگره برگزار مي‌کنيم که در کنگره يازدهم از دکتر روحاني نيز دعوت به عمل آورده بوديم. وي در ادامه گفت: اعضاي حزب مردم‌سالاري به دنبال پست‌هاي دولتي نبوده و نيستند.
پازوکي افزود: خوشبختانه در زمان دکتر روحاني فضا تا حدودي بازتر شده و ما هم در اين بين از دولت حمايت‌هاي لازم را مي‌کنيم.
فرهنگ شکوهي از اعضاي تحريريه روزنامه پيام هم ضمن خير مقدم به معاون سياسي و امنيتي استاندار آرزوي توفيق براي ايشان کرد و افزود: مسائل و مشکلات شهري در استان بسيار زياد است که نيازمند رسيدگي بيشتر است.
مصطفي آل بويه عضو ديگر شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري هم با طرح چندين سوال تصريح کرد: سياست‌هاي جديد معاونت سياسي استانداري سمنان چيست و اينکه آيا خانه احزاب در استان تاسيس مي‌شود يا خير؟ وي در ادامه با تاکيد بر اينکه توسعه سياسي مقدمه تمام شئون سياسي است افزود: براي توسعه، نيازمند تقويت احزاب هستيم و در گذشته براي احزاب بودجه‌اي تعيين مي‌شد که متاسفانه چند سالي ست اين بودجه ناديده گرفته شده است. وي در پايان از ثبت بيش از 200 حزب در کشور خبر داد و افزود: متاسفانه بسياري از اين احزاب فعاليت نداشته و برنامه محور کار نمي‌کنند.
مرادي از ديگر اعضاي شوراي اجرايي و مسئول شاخه جوانان حزب مردم‌سالاري هم احزاب را رکن اصلي جمهوريت نظام خواند و افزود: اگر بخواهيم تکثير قدرت در جامعه عادلانه باشد نيازمند احزاب هستيم. وي با تاکيد بر اينکه با فعاليت احزاب مشکلات کشور بسيار کمتر خواهد شد تصريح کرد: متاسفانه منافع ملي براي برخي از افراد بي اهميت است. وي اذعان داشت: دولت در بخش رسانه‌اي کمي‌ضعيف عمل کرده و اگر بخواهيم در دور بعد هم در انتخابات پيروز باشيم بايد منسجم‌تر عمل کنيم. وي در ادامه با گلايه از رفتار برخي از افراد که خود را پشت سخنان رهبري پنهان کرده و با استفاده از بيت‌المال دولت را تخريب مي‌کنند، تصريح کرد: ما به عنوان نهادهاي اجتماعي توقع داريم تا دولت امنيت را برقرار کرده و مقابل اين بداخلاقي‌ها را بگيرد.
طحان يکي ديگر از اعضاي حزب هم از حضور افراد حاضر به عنوان حاميان دولت ياد کرد و افزود: اين افراد در تمام انتخابات حضور پررنگ داشته ولي در بسيار از موارد مورد بي‌مهري واقع شده‌اند. وي در ادامه از حضور رقيب در انتخابات به نيکي ياد کرد و افزود: اگر رقيب در صحنه نباشد انتخابات معنا و مفهومي ‌ندارد.
مرتضي دهرويه دبير سرويس ورزشي روزنامه پيام استان سمنان هم نقش ورزش در توسعه استان را بسيار با اهميت عنوان کرد و افزود: دخالت برخي از سياسيون در ورزش موجب مشکلاتي مي‌شود. وي در ادامه از چمن مصنوعي زمين ورزشي استاديوم 15 هزار نفري سمنان گلايه کرد و گفت: چمن مصنوعي اين استاديوم باعث شده تا اين ورزشگاه بلااستفاده شود. وي در پايان گفت: انتظار داريم تا از تيم فوتبال هف سمنان حمايت بيشتري شود.
حسن آل بويه عضو بنياد توسعه سمنان نيز اميد را مسئله‌اي جدي مطرح کرد و گفت: بحث اميد تنها مسئله اين دولت نيست و مسئله نظام است. وي با تاکيد بر اينکه مردم در انتخابات راي مي‌دهند تا حاکميت اعمال شود افزود: توسعه متوازن در زمان استاندار قبل مطرح شد ولي به درستي اجرايي نگرديد. وي گفت: در سطح مديريتي استان يک ارزيابي کارشناسي شده اعمال کنيد و اميد را بين مردم تقويت کنيد. وي در پايان گفت: فضاي کسب و کار در دولت خاتمي‌بسيار عالي بود ولي متاسفانه از سال 80 به بعد با مشکل روبرو شد و ما در استان مشکلات سياسي- اقتصادي بيشماري داريم که نيازمند تدبير بيشتر است. وي در پايان گفت: ما در استان توسعه انساني خوبي داريم، ولي توسعه مادي ما ضعيف است.
جواد مسعودي عضو ديگر شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري هم گفت: بايد واقع گرا مسائل را تحليل کنيم. وي تاکيد کرد: کارگزاران دولت بايد با تمام قدرت از دولت حمايت کنند و به منظور استحکام جريان‌هاي سياسي بايد همسو با خود تلاش کنيم.
منصور فرزامي‌راد از اعضاي شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري و عضو هيات تحريريه روزنامه پيام استان هم از معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان خواست تا مديران ناکارآمد، غير همسو و خنثي که در سطح استان هم بسيار زياد هستند شناسايي و به بهترين نحو ترتيب اثر داده شوند. وي با تاکيد بر اينکه سمنان مرکز استان است افزود: بايد ملزومات استان به سمنان واگذار شود به طوري که سمنان به عنوان مرکز استان هنوز فاقد يک فرودگاه است. وي در ادامه تاکيد کرد: نبايد حقيقت فداي مصلحت شود و در خصوص اشتغال و بيکاري جوانان مشکلات بسياري وجود دارد اما متاسفانه بعضا مشاهده مي‌شود ، اشتغال‌هاي خويشاوندي در ادارات دولتي اعمال مي‌گردد.
محمد همتي عضو شوراي مرکزي بنياد توسعه سمنان هم گفت: کشور از فساد اداري رنج مي‌برد. وي مشکل اصلي جامعه را چالش و تضاد بين حکومت، دين و دموکراسي عنوان کرد و افزود: همه ما بايد قانون را ملاک قرار دهيم. وي ادامه داد: يک حرکت اقتصادي فراگير بايد در استان انجام شود. همتي در پايان بر بازنگري و ارزيابي مديران دستگاه‌هاي دولتي نيز تاکيد کرد.
سلماز عرب عامري دبير سرويس خبر روزنامه پيام استان سمنان هم به مسئله بيکاري جوانان که در استان به شدت زياد شده اشاره کرد و گفت: امروزه مشکل اصلي استان آب است.
وي در ادامه افزود: انتقال آب درياي خزر بسيار اهميت دارد ولي متاسفانه به نظر مي‌رسد، تنها در حد حرف بوده و به مرحله اجرا نرسد.
جميله محقق ديگر عضو شوراي اجرايي حزب مردم‌سالاري هم گفت: در بحث بانوان و از منظر فرهنگي و اجتماعي در ايجاد فضاهاي سالم و هويت سازي بانوان دچار مشکل هستيم. وي در ادامه بر ارائه راهکارهايي جهت جلب عموم مردم به حجاب تاکيد کرد و افزود: متاسفانه نقش و مشارکت بانوان در جامعه بسيار کمرنگ است. وي در ادامه به وجود مهاجرت‌ها و ايجاد مشکلات و معضلات اجتماعي در اين خصوص اشاره کرد و گفت: بايد در سياست‌گذاري‌هاي کلان استان آسيب‌هاي اجتماعي مدنظر قرار گيرد. خانم اردستاني عضو بنياد توسعه شهرستان سمنان هم با تاکيد بر اينکه دولت دکتر روحاني بسيار مظلوم واقع شده است، تصريح کرد: ما در جامعه نياز به يک جهش و تحول سياسي داريم.
وي در پايان از معاون سياسي امنيتي استاندار سمنان خواست تا يک جهش فرهنگي در استان ايجاد کنند تا مردم در انتخابات آينده اميدوارتر عمل کنند.
اين ديدار بنا به دعوت دبير اجرايي حزب مردم‌سالاري با معاون سياسي و امنيتي استاندار سمنان انجام شد.
کد مطلب: 241