مصطفی کواکبیان گفت: خدا را شاکرم که این توفیق را به بنده عنایت فرمود تا یکبار دیگر خودم را در معرض انتخاب مردم قرار بدهم و در عرصه انتخابات حضور به هم رسانم.
به گزارش پایگاه خبری فریادگر، دبیرکل حزب مردمسالاری که همراه همسرش به ستاد انتخابات کشور رفته بود، پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم گفت : امیدوارم شاهد انتخاباتی پرشور با مشارکت بسیار گسترده مردم در 29 اردیبهشت باشیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: اساسا هر چه میزان مشارکت و حضور مردم بیشتر و گستردهتر باشد، در سطح روابط بینالملل و در دیپلماسی و سیاست خارجی اثرگذارتر و موفقتر عمل خواهیم کرد. رئیس فراکسیون دیپلماسی منافع ملی گفت: یکی از اهداف بنده برای حضور در انتخابات، همین است که بتوانیم به اندازه ظرفیتی که بنده و دوستانم داریم، در راستای افزایش مشارکت مردم تلاش کنیم.
مدیر مسوول روزنامه مردمسالاری در خصوص هدف دیگر خود از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم خاطرنشان کرد: به عنوان اولین اصلاحطلبی که در عرصه این دور از انتخابات شرکت کرده، در تلاشم تا هر چه بیشتر گفتمان اصلاحطلبی را تبیین کنم چرا که قطعا گفتمان دولت یازدهم، گفتمان اصلاحطلبی نیست و این را خود دوستان دولت هم اعلام کردهاند. وی افزود: باید پرچم اصلاحات در این کشور برافراشته باشد، چرا که نمیتوان با یک بال حرکت کرد و کشور به هر دو جناح برای پیشرفت نیازمند است.
دبیرکل حزب مردمسالاری سومین هدف خود از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری را کمک به تحقق مردمسالاری به مفهوم واقعی کلمه در عرصههای مختلف و به خصوص توسعه تحزب در کشور دانست و گفت: بنده مثل بعضی از احزاب فتوا دهنده ندارم که بگویند براساس تکلیف شرعی بیایم، بلکه در کنگره سراسری پانزدهم، شورای مرکزی و دفتر سیاسی حداقل چندین جلسه داشتند تا بنده را متقاعد کنند تا در این عرصه حضور یابم.
وی افزود: تا پریروز هم خودم رغبتی برای حضور نداشتم، اما وقتی دیدم رئیس دولت دهم ثبتنام کرد، انگیزهام برای حضور قویتر شد، چون در مجلس هشتم به خوبی دولت دهم را شناختهایم.
دبیرکل حزب مردمسالاری خاطرنشان کرد: برخیها از حرکت رئیس دولت دهم تعجب میکنند که چرا احمدینژاد چنین کاری کرد، اما بدانید این رفتار ادامه همان خانهنشینیها و همان بحثها در خصوص تعیین معاونت اولی و موضوع وزارت اطلاعات است که پیشتر سرپیچی از فرمان مقام معظم رهبری را شاهد بودیم.
وی افزود: برخی دوستان ایشان که ما را بیبصیرت میدانستند و خودشان را صاحب بصیرت و امروز ابراز برائت میکنند.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: ما فراموش نمیکنیم که قبلا برخیها ته استکان احمدینژاد را برای شفا میخوردند و مخالفت با او را مخالفت با خدا میدانستند.
رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی، هدف دیگر از حضورش در عرصه انتخابات را تحقق کامل برنامه در کشور دانست و اظهار داشت: درست است که دولت یازدهم هم برنامه محوری دارد اما در نگارش برنامه ششم مطلع شدیم کشور با 30 درصد از برنامه اداره میشود و 70 درصد برنامه عمل نمیشود.
لذا برنامه محوری و تاکید بر اجرای برنامه از اهداف دیگر من برای حضور در عرصه انتخابات است. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: «تقویت امید مردم به آینده» از دیگر اهداف من است آیندهای که بسیار شکوفا و پیشرفته است و همانطور که در چشم اندازه 20 ساله بر آن تاکید شده، باید به دهمین کشور برتر جهان و اولین در منطقه برسیم و لذا برای نیل به این امید، پا را در عرصه انتخابات گذاشتم.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری در ادامه به نام دولت خود پرداخت و گفت: دولت بنده «دولت اخلاق» است که حروف آن اختصاری است از.
الف: اقتصاد
خ: خدمت به مردم
ل: لیاقت سالاری در پستهای اجرایی در سراسر کشور
الف: اعتماد سازی
ق: قانونمداری
وی افزود: اخلاق موضوعی است که به آن توجه جدی شده است و اگر به اصل 121 قانون اساسی هم توجه کنیم بر اخلاق تاکید شده است.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: برای این که به عنوان کشوری که الگویی برای جهان اسلام است شناخته شویم باید حتما اخلاق، محور برنامههای ما باشد.
علاوه بر اینکه امتیاز حکومت دینی هم این است که تمام تلاشها بر این باشد که در کنار ارتقا و رشد معیشت مردم، اخلاق در جامعه هم به سطح تعالی برسد. چراکه ریشه بسیاری از مشکلات نظیر حوادث 88، در بداخلاقی بود.
دکتر مصطفی کواکبیان در ادامه به 50 برنامه خود اشاره کرد و گفت: انشاءالله در زمان خود، از این 50 برنامه رونمایی میکنم. وی گفت: 40 درصد از 50 برنامه به موضوعات اقتصادی و بر پایه رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، مقابله با فساد و ارتقای وضع معیشتی مردم اشاره دارد. مصطفی کواکبیان افزود: 34 درصد به موضوعات فرهنگی و آموزشی، 16 درصد در عرصه دفاعی، امنیتی، سیاسی و حزبی، 10 درصد به امور بینالمللی و دیپلماسی، 6 درصد تحول ساختاری و اداری و 4 درصد به اعتمادسازی مربوط میشود.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: در کابینهام وزیر بالای 55 سال ندارم و جوانگرایی خواهم داشت، ضمن اینکه حداقل از 3 نفر از خانمها و بانوان در کابینه به عنوان وزیر استفاده خواهم کرد.
مصطفی کواکبیان همچنین به نواقص قانون انتخابات اشاره کرد و گفت: باید هرچه زودتر قانون اصلاح شود و شرایط برای ثبتنام کاندیداها در نظر گرفته شود تا شاهد این وضع نابسامان در ثبتنامها نباشیم.
وی افزود: در مجلس هشتم قانون تصویب کردیم، با رد شدن توسط شورای نگهبان به مجمع تشخیص رفت و سالهاست که در مجمع، گرد و خاک میخورد. در آنجا حداقل سن و مدرک پیشبینی شده بود تا با حداقلهای مورد نیاز، افراد برای ثبتنام بیایند. دولت هم در ارائه لایحه جامع انتخابات تاکنون سرعتعمل نداشته است.
وی افزود: ضمن اینکه شورای نگهبان هم حداقل 6 ماه پس از ابلاغ سیاستهای کلی مقام معظم رهبری وقت داشت، اما هنوز خبری نیست.
کواکبیان گفت: باید شرایطی پیشبینی شود که کسانی که پا به عرصه میگذارند حداقل تایید 10 حزب یا امضای 100 نماینده ادوار و یا حداقل 500 هزار امضا از مردم داشته باشند تا بتوانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند.
دکتر مصطفی کواکبیان به شعارهای انتخاباتی خود در ادامه اشاره کرد و گفت: «مقابله با فساد سیستماتیک»، «اشتغال برای جوانان»، «اصلاحات فراگیر و همهجانبهگر»، «اقتدار برای ایرانیان» و «مدیریت انقلابی» شعارهای من هستند.
در ادامه خبرنگاران به بیان سوالات خود پرداختند.
دبیرکل حزب مردمسالاری در خصوص اینکه آیا تایید صلاحیت میشوید، گفت: چون شاخص نداریم، اگر میرسلیم تایید شود، من هم تایید میشوم، چون ایشان هم کاندیدای حزبی، مثل من است.
خبرنگاری در خصوص ادامه لیست امید سوال کرد و کواکبیان در پاسخ گفت: انتخابات ریاست جمهوری ارتباطی با لیست امید ندارد.
بنده با بزرگان اصلاحات مشورت کردهام و هیچ منعی مطرح نکردند. ضمن اینکه قرار هم نیست من کاندیدای پوششی باشم. ما خودمان آمدهایم و بنا داریم تا آخر بمانیم. البته ممکن است بعد از فعالیت، اگر با اقبال مردم روبرو نشدم، در آن شرایط تصمیم مقتضی خواهم گرفت. وی افزود: مگر میشود گفتمان اصولگرایی با 7 الی 8 کاندیدا به میدان بیایند اما اصلاحطلبان کاندیدایی نداشته باشند.
مصطفی کواکبیان افزود: شورای نگهبان را قبول دارم و امیدوارم بعد از بررسی همه شرایط، به افکار عمومی هم اهمیت داده شود. وی در ادامه در خصوص انصراف بعد از تایید صلاحیت هم خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم بنا دارم که پوششی نباشم و آمدهام، گفتمان اصلاحطلبی را تبیین کنم. آن وقت براساس تشخیص مردم، تصمیم خواهم گرفت. اگر مردم اقبال کنند تا آخر میایستم. من یک فرد تشکیلاتی هستم و برای هر تصمیم خود به همراه اعضای حزب تصمیمگیری خواهم کرد.
کواکبیان در ادامه به انتخاب یک چهره اقتصادی به عنوان معاون اول اشاره کرد و گفت: 5 برنامه ضربتی در ابتدا جهت حل مشکلات اقتصادی در کشور دارم.