کواکبیان در نشست عمومی دور دوم بررسی مشکلات منطقه 22:
از سفرهای سران کشورهای قدرتمند به ایران باید استقبال کنیم
در نشست 29 خرداد با حضور استاندار و شهرداران مناطق 22 گانه مصوبات را به صورت نهایی پیگیر خواهیم بود
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۳:۲۸
دور دوم جلسه عمومی رسیدگی به مشکلات منطقه ۲۲ از سلسله جلسات مناطق ۲۲گانه تهران شب سهشنبه ۲۱ خرداد ۹۸ در مسجد امام صادق (ع) منطقه ۲۲ تهران با حضور علیرضا محجوب، محمدرضا بادامچی و سیده فاطمه ذوالقدر نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، عیسی فرهادی فرماندار تهران، آرام معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲، جمعی از مسئولین اجرایی و مدیریت شهری منطقه ۲۲ تهران برگزار شد.
دور دوم جلسه عمومی رسیدگی به مشکلات منطقه ۲۲ از سلسله جلسات مناطق ۲۲گانه تهران شب سهشنبه ۲۱ خرداد ۹۸ در مسجد امام صادق (ع) منطقه ۲۲ تهران با حضور علیرضا محجوب، محمدرضا بادامچی و سیده فاطمه ذوالقدر نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، عیسی فرهادی فرماندار تهران، آرام معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲، جمعی از مسئولین اجرایی و مدیریت شهری منطقه ۲۲ تهران برگزار شد.
در ابتدای این نشست اعضای شورایاری محلات منطقه ۲۲ و تنی چند از شهروندان در خصوص مشکلات و مسائل منطقه توضیحاتی ارائه کردند. کمبود فضای آموزشی و ورزشی، مشکلات مربوط به آب شرب برخی شهرکها، لزوم توجه بیشتر به حمل و نقل عمومی، ساماندهی مساجد و سراهای محلات، عدم دسترسی مناسب به امکانات رفاهی و برخی مشکلات ناشی از عبور و مرور گردشگران به دلیل عدم وجود زیرساختهای مناسب (از جمله پارکینگ) برخی مواردی بود که در این نشست صمیمی عنوان شد.
سپس غلامحسین آرام معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران با اشاره به افزایش روزافزون جمعیت منطقه ۲۲ گفت: با توجه به روند روبه رشد جمعیت منطقه و ادامه روند سکونت در مجتمعهای مسکونی ساخته شده در این منطقه انتظار داریم جمعیت منطقه که براساس سرشماری سال 95، ۱۷۶هزار نفر بوده است تا دو سال دیگر از ۴۵۰ هزار نفر عبور کرده و نیاز به زیرساختهای مناسبتر احساس میشود.
وی درخصوص آموزش و پرورش که یکی از مشکلات اصلی منطقه ۲۲ بود گفت: با پیگیریهای شخص فرماندار مصوبه تشکیل آموزش و پرورش منطقه ۲۲ را در شورای توسعه استان به تصویب رساندیم و به زودی شاهد بهبود وضعیت آموزش و پرورش منطقه ۲۲ خواهیم بود.
آرام خاطرنشان کرد: از جلسه قبل تا این جلسه ۷ مصوبه داشتیم؛ ۳ مورد از این مصوبات ۱۰۰درصد اجرایی شده و مابقی در حال پیگیری و اجرا هستند. این سیامین جلسه ملاقات مردمی در مناطق ۲۲گانه تهران است.
در ادامه نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ تهران گفت: منطقه ۲۲ در سالهای گذشته ساخت و سازهای بیش از ظرفیت را شاهد بوده و عدم شکل گیری سرانهها مشکلات را تشدید کرده است.
وی افزود: از جمله این سرانهها، سرانه آموزشی است که به دلیل کمبود اعتبارات نتوانسته از زمینهایی که در اختیارش قرار گرفته استفاده کند و ظرفیت اماکن آموزشی منطقه را به حد لازم برساند.
شهردار منطقه ۲۲ تصریح کرد: روشنایی از وظایف اداره برق است و شهرداری جز اطلاع رسانی قادر به انجام کار دیگری در این زمینه نیست.
وی افزود: بیش از ۸ سال است که دولت در خصوص خرید و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی کمکی نکرده که منجر به استفاده از اتوبوسهای فرسوده شده است.
نوذرپور افزود: با مشارکت مردم ۱۸ درصد پسماندهای منطقه ۲۲ هم اکنون به صورت تفکیک شده از مبدا جمعآوری میشود. در ابتدای اجرای طرح جمع آوری تفکیک شده زباله که برای اولین بار از منطقه ۲۲ آغاز شد این رقم ۳ درصد بود که اجرای مناسب و مشارکت مردم منجر به افزایش جمع آوری تفکیک شده گردید.
در ادامه ذوالقدر نماینده مجلس شورای اسلامی به اهمیت برگزاری این جلسات با محوریت دکتر کواکبیان اشاره کرد و گفت: مشکل حمل و نقل و فضای فرهنگی از جمله مشکلاتی است که در اکثر مناطق تهران وجود دارد.
وی افزود: حتما از طریق کمیسیون آموزش مجلس پیگیر مشکلات مربوط به کمبود فضای آموزشی منطقه خواهیم بود.
بادامچی دیگر نماینده تهران در مجلس در ادامه این نشست گفت: هرچند برخی مشکلات منطقه همچنان باقی است اما خوشحالیم تعدادی از مشکلات حل شده است. وی افزود: نویدهای صلح و توسعه و رفت و آمدها به کشور بیشتر شده و امیدواریم با تدبیر و دیپلماسی فعال مشکلات فعلی را پشت سر بگذاریم.
عیسی فرهادی فرماندار تهران گفت: روز چهارشنبه هفته آتی جلسهای برای جمعبندی تمامی نشستهای برگزار شده در مناطق ۲۲گانه با حضور شهرداران مناطق 22 گانه برگزار میشود.
وی افزود: سرانه ۱۴۴ متر فضای سبز در هیچ کجای کشور وجود ندارد و سرانه بسیار مناسبی به شمار میرود.
معاون استاندار تهران تصریح کرد: مردم خوب ما در روز جهانی قدس باوجود همه مشکلات با حضور پرشکوه خود در راهپیمایی آمریکا را مجبور به عقبنشینی کردند.
در پایان این نشست دکتر مصطفی کواکبیان، نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: برای اطلاع کسانی که درخصوص انتخاباتی بودن این جلسات مطالبی را مطرح کردند میگویم از سال اول مجلس دهم هر دوهفته یکبار در مناطق ۲۲گانه و شهرستانهای استان تهران این جلسات به طور مستمر انجام گرفته است.
وی افزود: دغدغه امنیتی نباید برای شهروندان وجود داشته باشد و موضوع افزایش کلانتریها و بهبود وضعیت روشنایی منطقه را پیگیری خواهیم کرد.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: مساجد باید ساماندهی شود؛ اینطور نیست که مسجد در این منطقه کم باشد اما قطعا نیاز به ساماندهی وجود دارد.
برخی فکر میکنند قانون فقط برای خارج از مسجد است و به صرف عضو بسیج مسجد یا امام جماعت مسجد بودن که هرکاری نمیتوانیم بکنیم بلکه همه امور باید در چارچوب قانون باشد.
وی افزود: اگر میخواهیم قانون حاکم باشد باید همه فرمانبردار قانون باشیم؛ فارغ از جایگاه و پست و مقام و مسجد هم از این موضوع مستثنی نیست و باید قانونمند باشد.
عضو شورای ساماندهی امور پایتخت با اشاره به تذکر خویش در مجلس در مورد حمل و نقل عمومی تهران گفت: ما ۵ میلیارد سفر داریم که اگر وزارت نفت به ازای هر سفر ۱۰ سنت از سهمی که بر طبق قانون باید بپردازد را پرداخت کند بیش از ۵۰۰ میلیون دلار به حمل و نقل عمومی کشور کمک میشود.
رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی تصریح کرد: نامهها و مراجعاتی از سختی وضعیت زندگی مردم داریم که از نمایندگی خود خجالت میکشیم.
وی خاطرنشان کرد: گروه بی (بولتون، نتانیاهو و پمپئو)؛ جرئت اقدام نظامی علیه ایران را ندارند، اما میخواهیم مشکلاتی که در تحریمها و ارتباطات با کشورهای همسایه داریم را حل کنیم.
وی با اشاره به اهمیت سفر نخست وزیر ژاپن به ایران پس از 40 سال گفت: متاسفانه عدهای در داخل کشور برخی مطالب ناروا را القام میکنند که گویا سیاست خارجی ایران صرفا به دنبال جنگطلبی است باید از این سفرها استقبال کنیم و لذا هر حرکت صلح آمیز را غیر قابل تحمل میدانند؛ حال چه اشکالی دارد از رئیسجمهور ما برای شرکت در اجلاس گروه 20 دعوت میشود؟
وی در پایان براهمیت نشست 29 خرداد در استانداری تاکید کرد و گفت: با حضور شهرداران مناطق 22گانه انشاءالله مصوبات نهایی را برای پیگیری مشکلات خواهیم داشت.