دبیرکل حزب مردم سالاری در اردوی تابستانی این حزب در خرم آباد:
پمپئو و بولتون به اندازه کافی با ظریف مخالف اند لااقل گاندوسازان دست بکشند
با وجود ۲۰۰ نامزد اصلاح طلب حتما لیست خواهیم داد
افتتاحیه اردوی تابستانی حزب مردم سالاری در خرم آباد
نشست افتتاحیه اردوی تابستانی حزب مردم سالاری روز پنجشنبه دهم مرداد ماه ۹۸ در شهر خرم آباد به میزبانی حزب مردم سالاری استان لرستان برگزار شد .
در این اردوی تابستانی که همچون سالهای گذشته با حضور دبیرکل، اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی، دبیران استانی حزب و مسوولان کمیته ها و شاخه ها برگزار شد حزب مردم سالاری مانیفست انتخاباتی خود را برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تدوین کرد. مراسم افتتاحیه اردوی تابستانی، صبح پنجشنبه با حضور جمعی از فعالان سیاسی، برگزار شد.
دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با توجه به برگزاری اردوی تابستانی حزب در استان لرستان، سخنان خود را با یادی از بزرگان استان لرستان از جمله مهدی کروبی و زهرا رهنورد که هر دو اهل لرستان هستند آغاز کرد و گفت: امیدواریم بزودی رفع حصر انجام گیرد که ما فایده ای از حصر نخواهیم داشت
وی با تقدیر از اعضای حزب که در جریان سیل اخیر به کمک سیل زدگان شکافتند گفت؛ما حتما در خانه ملت پیگیری خواهیم کرد دولت به وظایف خویش در این استان نسبت به عزیزان سیل زده دقیقا عمل کند
دکتر مصطفی کواکبیان با اشاره به انتقاداتی که درباره شرایط کنونی کشور مطرح می شود گفت:در رابطه با مشکلات کشور دوستان بی عنایت نباشند.من به جرات می گویم بدترین شرایط تحریم در طول ۴۰ سال گذشته همین چندماه بوده است. ما از اول انقلاب تحریم بوده ایم اما این شرایط بسیار سخت است.
وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری، فروش یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت در روز را پیش بینی کردیم، که البته آن زمان انتقاد داشتم و گفتم حاصل نمی شود، تصریح کرد: الان سران سه قوه بودجه را بر اساس فروش روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت در خوشبینانه ترین حالت و ۴ منبع دیگر صندوق ذخیره ارزی، صندوق توسعه ملی و فروش اموال دولتی و اوراق مشارکت بسته اندکه امیدواریم روال قانونی آن در مجلس انجام شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شرایط کشور ساده نیست، نفت را به زور می فروشیم و تازه پولش را هم نمی توانیم بگیریم گفت: فکر نکنید همه چیز گل و بلبل است و الان فقط سر تقسیم پست ها مشکل داریم. البته اگر مدیری کم توجهی کرده باید تذکر داده شود اما می خواهم بگویم شرایط اداره کشور بسیار سخت است.
کواکبیان ادامه داد:استیضاح رئیس جمهور را به مجلس آوردند، من گفتم ما نسبت به دولت انتقاد داریم اما آنقدر رشید هستیم که در این شرایط بحث استیضاح را مطرح نکنیم.
وی خاطرنشان کرد: قبل از حوادث دی ماه سال ۹۶ در تریبون گفتم ما در ۴۳ شهر برای آقای روحانی سخنرانی کردیم و در عرض ده روز به ۱۲ دانشگاه رفتیم، ولی واقعیت این است که الان دیگر خیلی سرافرازانه نمی توانم بگویم از دولت حمایت می کنم و انتقاد داریم.
دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: مدتها پیش به آقای روحانی گفتم بجنب، به خاطر شما دارند به ما اصلاح طلب ها فحش می دهند، ما چه تقصیری داریم؟ الان زلف شما را با زلف ما باهم گره می زنند. وی تصریح کرد: باید انتقاد باشد اگر انتقاد نباشد آقایان فکر میکنند خیلی کارآمد هستند اما مجموعه شرایط را هم توجه داشته باشید.
دکتر کواکبیان با بیان اینکه اگر هویچ و سیب زمینی گران می شود که دیگر ربطی به تحریم ندارد و این ها را که می توانیم در تنظیم بازار کنترل کنیم، گفت: انتقادات کلان است، دوستانی که به مجلس انتقاد می کنند و حق هم دارند، بدانند ما هیچ وقت اکثریت مجلس نیستیم. یک عده ای این وسط هستند که به هر سمتی غش کنند آن ها می شوند اکثریت، سردمدار آن ها نیز آقای لاریجانی است که آن ها را می پیچاند که گاهی این طرف بروند گاهی آنطرف، اما دودش به چشم ما می رود.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس افزود: در مجلس هشتم ۴۰ نفر بودیم اما کارآمدی ما از ۱۰۰ نفر امروز بیشتر بود، الان نه می توانیم بگوییم چه می خواهیم و نه می توانیم بگوییم چه نمی خواهیم، بستگی دارد جریانی که وسط قرار دارد و به اصطلاح مستقلین هستند به کدام سمت غش می کنند. دوستان بیرون نشسته اند و نمی دانند ما در مجلس چه می کشیم.
دکتر کواکبیان گفت : نمونه، همین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است که اصولگرایان افراطی برای آقای علی لاریجانی صندلی به صندلی رای جمع میکنند تا او رییس شود و مزدش راهم میگیرند و ما با تفاوت یک رای ریاست کمیسیون امنیت ملی را از دست دادیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز جوابی هم از خرم آباد به پمپئو می دهم، اظهار داشت: آقای ظریف را تحریم کرده بودند اما رسمی نکرده بودند، عظمت کاری که طی روزهای اخیر ظریف کرد و مصاحبه های مختلفی که داشت باعث شد دیگر تحمل نکنند و مجبور شدند رسما اعلام کنند آقای ظریف جزو تحریم است.
دکتر کواکبیان خطاب به آمریکایی ها با بیان اینکه بدترین روش را شما دارید پیش می گیرید گفت: اگر راست می گویید و دیپلماسی و مذاکره می خواهید آیا این روش شما درست است؟شما رئیس دستگاه دیپلماسی ما را تحریم می کنید بعد می گویید دنبال مذاکره هستیم! این اصلا مسخره است.
وی افزود: من فکر می کردم پمپئو از جان بولتون عاقل تر است اما دیدیم فرقی نمی کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه البته ملت ایران نشان داده اند که پای تعهدات خود ایستاده اند و به آمریکایی ها باج نمی دهند، خطاب به دشمنان افزود: در شرایطی که شمشیر داموکلس را سر ما می خواهید فرود آورید ما مذاکره نمی کنیم.
کواکبیان با اشاره به اینکه به دست نیروهای ما پهپادی را که ۲۰۰ میلیون دلار ارزش داشت و بالاترین پرنده و جارو برقی جمع آوری اطلاعات بود، دشمنان از دست دادند، خطاب به دشمنان گفت: کشتی ما را توقیف کردید و جوابش را هم گرفتید، الان انگلستان چندین واسطه فرستاده که کشتی ما را آزاد کنید، شما کشتی ما را آزاد کنید تا ما هم آزاد کنیم.
وی با بیان اینکه آن بخش موشکی و پهپادی یک بال قدرت نظام است و بخش دیپلماسی هم یک بال دیگر گفت: بعضی ها فقط آن یک بخش را برجسته می کنند، درحالیکه هر دو برای ما مهم است. وی خطاب به منتقدان داخلی ظریف گفت: به اندازه کافی پمپئو و جان بولتون دارند ظریف را تحریم می کنند دیگر در داخل شما خجالت بکشید.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی گفت: به هر قیمتی قرار نیست لیست بدهیم. البته تلاش می کنیم اکثریت مجلس را به دست بگیریم، ما حتما اگر بالای ۲۰۰ نامزد در کشور داشته باشیم لیست می دهیم.
کواکبیان افزود: با اینکه بازهم زلف ما با دولت گره بخورد مخالفم، من معتقدم لیست ما باید خالص سازی شود، ما یک بار نسبت به دولت ابراز ارادت کردیم، بس است دیگر! این بار لیستی که می دهیم خالص سازی می شود و از کسانی که برند اصلاح طلبی آن ها مشخص باشد حمایت می کنیم.
فریده اولاد قباد:
مهمترین مطالبه زنان، معرفی وزیر زن بود
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور کمرنگ زنان در احزاب کشور گفت: مهمترین مطالبه فراکسیون زنان معرفی وزیر زن به کابینه دولت بود که محقق نشد.
فریده اولاد قباد در اردوی تابستانی حزب مردم سالاری در خرم آباد با اشاره به لزوم حضور و مشارکت سیاسی زنان اظهار داشت: بانوان باید بدانند هیچ وقت فراموش نمی شوند تا زمانی که خودشان خود را فراموش نکنند. در قانون اساسی کشور مسئله برابری و مساوات زنان را در مشارکت های سیاسی و اجتماعی آمده است اما این تعادل محقق نمی شود تا زمانی که جایگاه و نقش زنان را در جامعه به رسمیت بشناسیم.
وی تصریح کرد: زنان باید خود را تصمیم گیر و تصمیم ساز و در حوزه سیاست گذاری فعال نشان دهند.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه زنان در ساختار احزاب گفت: همه کشورها دارای ساختار سیاسی خود هستند و بر اساس اصول خود از ظرفیت زنان استفاده می کنند. در کشورهایی که حکومت بر پایه دموکراسی است حضور زنان پررنگ تر و موفق تر است. اما در جوامعی که اعتقادی به حضور و مشارکت سیاسی زنان ندارد نمی توانند زنان نخبه سیاسی تربیت کنند و برای برعهده گرفتن امور سیاسی آماده کنند.
اولاد قباد با بیان اینکه فاطمه زهرا(س) الگوی زنان مسلمان جهان است، تصریح کرد: حضرت فاطمه(س) در عرصه تحکیم بنیان خانواده و در راستای فعالیت های سیاسی و اجتماعی موفق بوده است و خطبه فدکیه شاهدی بر این مطلب است.
وی افزود: ۲۴۲ حزب داریم که ۱۸ حزب در حوزه بانوان است، متاسفانه هنوز در برخی استان ها حضور زنان در احزاب کمرنگ است. باید نقش زنان را در مشارکت سیاسی ارتقاء دهیم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه من به عنوان حامی دولت، بسیاری از استان ها را رفتم و برای آقای روحانی کار کردم، اظهار داشت: اما وعده های رئیس جمهور به مردم در حوزه های متعدد محقق نشده است، اما به هر روی باید نقدها سازنده باشد نه تخریب گر. نقدها را می توان در گفتمان برطرف کرد.
اولاد قباد با بیان اینکه فراکسیون امید بارها خواسته اند با آقای روحانی جلساتی برگزار کنند و یکی از مهمترین مطالباتی که فراکسیون زنان هم داشتند در رابطه با معرفی وزیر زن به کابینه دولت بود، تصریح کرد: بار اول تعداد زیادی از زنان امضا کردند و بار دوم ۱۷ امضا جمع آوری شد، اما این مطالبه محقق نشد.
وی یادآور شد: آقای روحانی هم شاید با محدودیت های مواجه باشد. لذا برای رفع مسائل نیاز به گفت و گو است.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: رهاورد مهم دولت برجام بود اما ترامپ به راحتی از آن خروج کرد و رهاورد اقتصادی که در دولت باید اتفاق می افتاد نیفتاد.سرپرست معاونت سیاسی استانداری لرستان:
فعالیت سیاسی در ایران با موانع اساسی و ساختاری مواجه است
سرپرست معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در اردوی تابستانی حزب مردم سالاری در خرم آباد گفت: قوانین بالادستی و نگرش هایی در بخش هایی از حاکمیت، اعتقادی به تشکیل دولت از طریق احزاب ندارد.
وی با بیان اینکه سهم احزاب از ایجاد یک دولت تعریف نشده تصریح کرد: مجلس باید به این مهم توجه کند چراکه بسیاری از نگرانی ها به حق است و افرادی که در ستادهای انتخاباتی حضور موثر داشته اند در تقسیم قدرت بی بهره هستند.
وی تاکید کرد: بر این اساس چون دولت بر مبنای سهم احزاب تشکیل نمی شود زحمات صورت گرفته در ستادهای انتخاباتی یک رنج بی حاصل است.
ولیزاده در خصوص برخی انتقادها از عملکرد دولت در استان گفت: دلیل عدم اجرای برخی طرح ها و برنامه ها در استان قوانین بالادستی، مسائل بین المللی و موانع استانی هستند.
وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات گریبانگیر جامعه ناشی از استراتژی های بین المللی هستند و ایجاد کننده برخی بحران ها دولت یا مجلس نیست اما زحمت آن به عهده دولت است.
وی اضافه کرد: از سال ۸۸ تا ۹۲ در کمای سیاسی بودیم و معدود افراد که جسارت داشتند توانستند بقایای احزاب را به سال ۹۲ برسانند.
به گفته و لیزاده تعداد احزاب لرستان از ۲۴ تشکل در سال ۹۲ به ۱۰۰ تشکل رسیده و هفتمین خانه احزاب استانی در این استان تشکیل شده است.دبیر حزب مردم سالاری لرستان:
استان لرستان مهمان نواز است اما فقرو محرومیت هم دارد
دبیر حزب مردم سالاری لرستان که میزبان اردوی تابستانی حزب بود طی سخنانی در مراسم افتتاحیه اردوی تابستانی گفت: در لرستان مهمان نوازی هم هست ولی فقر و تنگدستی موج می زند. دیر زمانی ست که رنگ مردم لرستان زرد است تا که مبادا مهمانان از زردی صورتشان پریشان خاطر گردند.
مصطفی سگوند گفت:نجابت مردم لرستان برخی از مسئولان را چنان جسور کرده است که وظیفه خود را فراموش کرده اند.
دبیر حزب مردم سالاری لرستان بیان کرد: در استان مرزی میان دولت و قوه مقننه تعریف نشده است نمایندگان غیر هم سو با دولت استان را اداره می کنند دخالت این نمایندگان در عزل و نصب مدیران هیچ حد و مرزی ندارد و سیری ناپذیر است
سگوند خطاب به استاندار بیان کرد:میخواهم به استاندار و برخی از نمایندگان غیر هم سو تبریک ویژه بگویم. تبریکم بابت اتلاف منابع انسانی استان است، گویی در استان قحط الرجال است. همان طور که همیشه گفته ام فارغ از هر ژست روشنفکری و بدور از وابستگی به هر جریان فکری عدم استفاده از ظرفیت های نیروها و مدیران بومی مصداق خیانت آشکار به لرستان است.
نماینده خرم آباد:
مجبور هستیم در صحنه بمانیم
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی در اردوی تابستانی حزب مردم سالاری با اشاره به چالش های پیش رو احزاب بیان کرد: در این نشست ها باید ببینیم اگر نقدها را کارشناسی بررسی کنیم چقدر توفیق خواهد داشت که اگر زورمان به دیگران نمیرسد کمی نقدها را به خودمان برگردانیم.
بیرانوندی توضیح داد :من همراه و هم سو دولت هستم و جوانان را ما دعوت کردیم که بیایند زیر این بیرق سینه بزنند. ما در دوره اول روحانی دو سه گزینه بیشتر پیش رو نداشتیم و مجبور بودیم بین گزینه بد و بدتر انتخاب کنیم تا خانه نشین نشویم. ما مجبور بودیم حضور داشته باشیم و الان هم اگر مطلوبمان در صحنه نباشد مجبور هستیم که باشیم.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : دو نوع آفت احزاب داریم آفت های احزاب یکی در حد کلان (ملی) و یکی استانی است که بخشی از آن به سنت ها برمیگردد که هم سنت دولتی و هم سنت مردمی را داریم.
بیرانوندی افزود: من هم با دوستان موافقم که انتصابات باید با همفکری احزاب صورت گیرد و از جوانانی که از دولت روحانی حمایت کردند استفاده کنند.
نماینده شازند:
حزب مردم سالاری بیشترین فعالیت در میان احزاب اصلاح طلب دارد
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز در این اردو گفت: حزب مردم سالاری به عنوان یکی از احزاب فعال که کوشش زیادی در تقویت وجهه نظام دارد باید تشکر کرد.
ابراهیمی عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری گفت: ما بارها شاهد بودیم دست هایی در کار هستند که سعی در تضعیف جمهوریت نظام دارند و حرکتی که حزب مردم سالاری در جریان اصلاح طلبی انجام داد نشان داد که در این مبارزه عزم راسخی دارد
وی افزود: ما باید در نظر داشته باشیم که گلایه هایی که بعضا مطرح می شود از زبان ماست یا از طریق رقیب طراحی شده؟ آیا این گلایه ها را خودمان دامن میزنیم یا ما را تشویق می کنند که به آنها دامن بزنیم؟ در کنار همین سیاست، زمزمه عدم مشارکت در انتخابات مطرح می شود و بعدا باید نظاره گر تصمیماتی باشیم که ما اساسا آنها را قبول نداریم.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی افزود: آیا تقصیرات و کوتاهی هایی که در دولت شاهد آنها هستیم واقعا دست همین دولت است یا واقعا مشکلات دولت های قبل است؟ مجلس دهم و دولت دوازدهم نباید مسئولیت دوره های قبل را بصورت صد درصد پذیرا باشند چرا که شرایط سیاسی و اقتصادی آن دوره ها مختص خودشان بوده است ضمن اینکه فعالین سیاسی و کسانی که نگاهشان به نگاه اصلاح طلبی نزدیک است دلیلی ندارد مسئولیت تمام تصمیمات دولت را برعهده بگیرند.
ابراهیمی بیان کرد: ما حامی دولت بودیم واگر بخواهیم به زمان عقب برگردیم همین موضع را انتخاب می کنیم یعنی نمیتوانیم در مورد بعضی از تصمیماتی که قبول نداریم بی تفاوت باشیم.
وی با اشاره به حذف چهار صفر از پول ایران افزود یک مُسکن مقطعی است و به غرور مردم ایران بر می خورد و مخالف این قضیه هستم که تمام مسئولیت های دولت را کسانی که حامی دولت بودند بپذیرند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولیت رفتار مجلس و خروجی آن را نمی توانید به انتصاب این فراکسیون بگذارید، هرچند فراکسیون بسیار فعال بود و تصمیمات خردمندانه ای گرفته است اما توجه کنید اگر در مجلس شاهد آتش زدن پرچم هستید نباید آن را به حساب تفکرات اصلاح طلب بگذارید. ما تلاش کردیم یک سوم جمعیت مجلس را همفکران خودمان تشکیل دهند و تلاش می کنیم این رقم در آینده افزایش یابد.
نماینده اهواز:
تحریم فقط از یک زاویه فرصت است
نماینده مردم اهواز نیز در اردوی تابستانی حزب مردم سالاری در خرم آباد گفت: ما همدرد مردم شریف لرستان در خصوص سیل هستیم. نمیتوانم درباره سیل لرستان بگویم که این سیل ساختگی بود یا بلای طبیعی بود اما در ارتباط با استان خوزستان در خصوص سه سد که آنجا داشتیم تمام محاسبات نشان می دهد سیل یا سهوی بود یا عامل سوءمدیریت. پس اگر انتقادات تندی در این زمینه به دولت می شود به این دلیل است که خسارتی را برای کشور رقم زدند که مبالغ آن سنگین است و امیدوارم دولت آنجا که باید پاسخ سوالات را بدهد.
علی ساری عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری افزود: در بستر سیاسی کشورمان چند چالش اساسی وجود دارد و خوب است که به آنها ورود داشته باشیم از جمله اجرای قانون، ساختار سیاسی و… قبل از ورود به این مسائل هم نخبگان در کشور باید اجماع نظر داشته باشند.
وی توضیح داد:ایجاد نظام قانونمند از دیر وقت از زمان مشروطه در سقف خواسته های مردم بود و تحقق انقلاب اسلامی پاسخی برای مطالبات مردم ایران بود اما واقعیت امر این است که قانون و قانون گرایی افت و خیز زیادی داشته و اجرای قانون فقط حاکمیت را نمیخواهد بلکه کل اضلاع را میخواهد.
نماینده مردم اهواز با اشاره به اینکه دوستان نقدهای فراوانی به ویژه در مورد مبحث انتصابات نسبت به دولت داشتند گفت: استانهای لرستان، خوزستان و گلستان نسبت به اجرای برنامه های جبران خسارات سیل عقب هستند اما یک سری تفکرات در کشور وجود دارد و تحریم را یک فرصت می دادند که ما می گوییم تحریم از یک زاویه یک فرصت است از خیلی زوایای دیگر یک بلاست که کل کشور را زیر سوال می برد. شما در یک میدان تحت این شرایط روزانه یک میلیون بشکه نفت تقدیم همسایه میکنید و جوانان شما در اوج بیکاری قرار دارند.
ساری تصریح کرد: این تذکر به دولت نیست. روزی که در مجلس این سخن را گفتم اول این تذکر را به خودم و هیئت رییسه مجلس دادم واین بلای خانمان سوز که بر سر کشور می آید مقصر اول و آخرش مجلس است.
وی افزود:گاهی نسبت به نقدهایی که به ما می شود می گوییم نقدهای مخربی داریم بله اگر از زاویه خودمان به آن نگاه کنیم مخرب است اما در بحث بر باد دادن ثروت ملی در این کشور که مجلس میگوید تحریم فرصت است انتقاد داریم.